Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 75 bodova

grabit

261 pregled · 7 odgovora · otvorena 19.01.2008. u 22:32

e'o skromnih 75 bodEva ko mi pomogne.

ne mogu nista da skidam sa grabit-a

ne mogu da uploadam grupe,ne mogu znaci nista.
Sve je bilo uredu do prije 10ak dana,znaci radilo sve.Sad kontam pocet ce opet samo,a nece pa eto ko mi pomogne evo mu bodovi

znaci ne mogu nista da skidam,ne mogu upload raditi
Ma to je vecini problem tako je i meni bilo mozda prije 20 dana pa sam se toliko nazivcirao i izbrisao grabit i skinuo Newsbin i skida mi brzinom vecom nego sa rapidshare-a naravno sve iste grupe imaju cak i vise grupa nego na grabitu

Steven je napisao/la:
Ma to je vecini problem tako je i meni bilo mozda prije 20 dana pa sam se toliko nazivcirao i izbrisao grabit i skinuo Newsbin i skida mi brzinom vecom nego sa rapidshare-a naravno sve iste grupe imaju cak i vise grupa nego na grabitu

kako se skida taj newsbin ?
Lijepo, skines http://rapidshare.com/files/49156943/nbp8142.rar , crackujes , pokrenes i dodas onaj server news.bih.net.ba i onda ide update groups ,nakon sto se ucita onda ti izlista sve grupe i ti dodas koje zelis.

btw: na pocetku odmah idi options i odaberi maximalan broj konekcija!

Edit: samo sto neces moci skinuti izgleda je krep'o rapidshare probaj naci negdje drugo il cekaj dok proradi !
               .ek0~ je napisao/la:
Lijepo, skines http://rapidshare.com/files/49156943/nbp8142.rar , crackujes , pokrenes i dodas onaj server news.bih.net.ba i onda ide update groups ,nakon sto se ucita onda ti izlista sve grupe i ti dodas koje zelis.

btw: na pocetku odmah idi options i odaberi maximalan broj konekcija!

Edit: samo sto neces moci skinuti izgleda je krep'o rapidshare probaj naci negdje drugo il cekaj dok proradi !

'ajde skontati cu nesto

ako neko ipak zna sta je sa grabitom bio bih zahvalan
               AmphetamiNe je napisao/la:
'ajde skontati cu nesto

ako neko ipak zna sta je sa grabitom bio bih zahvalan

mozda im je pao server ili tako nesh,to je vjerovatno do njih,ali ajde probaj iskljuci sve kabllove iz modema i onda se connect

pa vidi moze li
Rješenje
pokusaj sve reinstalirati,skidace ti malo,tj. sporo al' ce ipak raditi i skini novu verziju grabita

toliko od mene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.