Kako da stavim msn na mobitel tj ovaj mig33 skinuo sam sa neta al sad neznam sta da dalje radim kad instaliram neki program i spojim kablom tel i racunar imam da stavim slike muziku i teme nista vise znal ko kako da rijesim ovo :S
Diskusija
mig33 na t610
0 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.01.2008. u 23:11
pa stavi ono kad ti si prikaze slike muzika teme stavi tu nede na prazno i ono ce sam prepoznat da je program..ako sam te skonto ako jos nesto treba reci
ovako.prvo se konektujes na internet .ako si konektovan ondas udjes na mob na net u kucas wap.mig33.com.onda se registrujes tu i dodje ti poruka sa username i pw.onda download taj program direkt to sve radis na mobu i i kod downloada odaberes koji ti je mob.onda udjes u program.odes na menu pa na other IM i tu stavis svoj msn.i onda samo sing in.et to je sve
foRt1kS je napisao/la:
Nece da mi skida kad ukucam to
A onaj prvi mi je pomogao iako nece da mi radi msn uspio sam ga pokrenut
| ovako.prvo se konektujes na internet .ako si konektovan ondas udjes na mob na net u kucas wap.mig33.com.onda se registrujes tu i dodje ti poruka sa username i pw.onda download taj program direkt to sve radis na mobu i i kod downloada odaberes koji ti je mob.onda udjes u program.odes na menu pa na other IM i tu stavis svoj msn.i onda samo sing in.et to je sve |
Nece da mi skida kad ukucam to
A onaj prvi mi je pomogao iako nece da mi radi msn uspio sam ga pokrenut
connect/udji u mig/tccp/(registracija prije toga) ukucas user name../pw/log in/your msn i pw...
GL & HF
GL & HF
Potrazu u prethodnim temama... Ima ih milion na ovu temu pa nece biti tesko skontati odakle da skines
)
)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.