Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

233 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.12.2004. u 12:23

instaliro sam hl2 sa 5 cd-ova i nemogu igrati jer mi trazi steam registracju sta mi treba da bi igro bez internet konekcije i bez steama.jeli ima neki patch za skinti sa interneta ili neko drugo rjesenje help plz
Trebo si uzet na DVD,samocopy sa DVD i paste u folder koji si napravio za HL2
GiMLi je napisao/la:

ovako uradi
Ima ja hl2 na dvd pa ako budes na netu javi mi da ti posaljem nema puno kb mislim mb onaj GB
               GiMLi je napisao/la:

ovako uradi
wrc3.R!pL0rD je napisao/la:
               GiMLi je napisao/la:

ovako uradi

Jao spama!

Mozda je problem do kratice. Ja kad sam instalirao CS Source isto mi je trazio steam registraciju. Medjutim, kad sam instalirao Steam i napravio svoj Acc. opet nece!
majstore problem je u tome sto skoro svi imaju na dvd-u koji kosta 5KM na piji samo ti imas na 5cd-ova koji kostaju po mojoj procjeni po 3 km tj 15KM si dao umjesto 5KM + stvorio si problem sto nemozes uci u igricu a svi mi sa dvd mozemo al mozda nemas dvd pa si uzeo na cd-u to je onda druga prica. al ako ti trazi steam jednostavno probaj par puta reinstalirati ako nemogne vrati covjeku i nek ti da drugi cd
slesh je napisao/la:
Ima ja hl2 na dvd pa ako budes na netu javi mi da ti posaljem nema puno kb mislim mb onaj GB

kas mi vratit hl2
To ti imas verziju grupe venegance, jel. Hajde na gameburnworld.com i skini

HALF LIFE 2 v1.0 [ENGLISH] CD VERSION UPGRADE PATCH SINGLE PLAYER/MULTIPLAYER (1.23MB)

radit ce onda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.