culi ste anketu evo vama na volju!
Anketa
Anketa admini!
0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.01.2008. u 10:35
Zelite li Jos admina na gamers.ba
Ma ima ih dovoljno. Jos samo da je vise modova, recimo FataL-u dati ili jos nekima, koji su cesce ovdje a nesto i znaju...
treba postaviti opciju ima ih i previse...cak mozda treba nekim adminima odkaz dati

Po meni bi najbolje rješenje bilo da se skine admin ovima što se ne udostoje da uđu na g.ba makar 5 minuta da ga raja vidi da je online...
Treba još par admina dati momcima koji su redovni,ozbiljni...Recimo FataL,bok1...
Treba još par admina dati momcima koji su redovni,ozbiljni...Recimo FataL,bok1...
Zadnji edit: 17.01.08 u 04:44:25
DA...
Zato sto su samo schulz , deatshanas i lizzard al ipak se istice schulz..
A i chemical posjecuje site ali malo rjedje
Zato sto su samo schulz , deatshanas i lizzard al ipak se istice schulz..
A i chemical posjecuje site ali malo rjedje
mah ne treba admina vise
schulz lizz i chem odlicno obavljaju posao mada i oni zakazu nekad al ljudski je grijesit
schulz lizz i chem odlicno obavljaju posao mada i oni zakazu nekad al ljudski je grijesit
ja bi bio najbolji admin !! Samo da mi ga dadnu 

DA!!!
Zvog tog sto schulz , deatshanas, lizzard i ponekad abisi rade svoj posao, mada to nije moje da kazem ali et...
Mozemo mi napisati sa god ali bez Ade nista se nemoze
Zvog tog sto schulz , deatshanas, lizzard i ponekad abisi rade svoj posao, mada to nije moje da kazem ali et...

Mozemo mi napisati sa god ali bez Ade nista se nemoze

Zadnji edit: 17.01.08 u 05:03:58
mislim da ima dovoljno admina, samo sto trenutno neki od od njih veoma dobro obavljaju svoju duznost i redovno su online, dok neki ipak nisu
cheoS. je napisao/la:
Nemoze se ukinuti admin ljudima, koji su zasluzni za ovaj site (PiLe, abasi etc) Jest da budu online jednog u pola godine, ali opet..
+ mod za cod podforum
+ mod za wow podforum
+ mod za nesto drugo
Bilo bi uredu sve...
| Po meni bi najbolje rješenje bilo da se skine admin ovima što se ne udostoje da uđu na g.ba makar 5 minuta da ga raja vidi da je online... Treba još par admina dati momcima koji su redovni,ozbiljni...Recimo FataL,bok1... |
Nemoze se ukinuti admin ljudima, koji su zasluzni za ovaj site (PiLe, abasi etc) Jest da budu online jednog u pola godine, ali opet..
+ mod za cod podforum
+ mod za wow podforum
+ mod za nesto drugo
Bilo bi uredu sve...
Zadnji edit: 17.01.08 u 04:54:38
Ima ih dosta !!!!!
Obrisat nekoliko admina...(gc.,pile,itd..) i stavit nove... prijedlog: xE0N ili neko aktivan
shulz je jedini lik koji se trudi da nesto uradi
lizard je debil i treba mu skinuti admina
aa zajko je budala
lizard je debil i treba mu skinuti admina
aa zajko je budala
sto da ne?
ima ih dosta? da , ali samo je par aktivno schulz (stalno) lizzard isto tako , chemichal (navrati ponekad) , ostalo nista nikog nema...
tako da bilo bi dobro , ae chus ,)
ima ih dosta? da , ali samo je par aktivno schulz (stalno) lizzard isto tako , chemichal (navrati ponekad) , ostalo nista nikog nema...
tako da bilo bi dobro , ae chus ,)
Ispravka ! Vidio sam anketu.
Mogli bi dati admina jos nekom ko je cesto na forumu a da je ozbiljan
Mogli bi dati admina jos nekom ko je cesto na forumu a da je ozbiljan
Ja bi predlozio da se da rim@mir jer je covjek skoro 24 sata online i uvijek je na gamers.ba
Jedino mozda nije tu dok pogleda koju epizodu Prison Break ali je pri kraju trece sezone pa to i nije toliki problem
Toliko od mene...pozz
Jedino mozda nije tu dok pogleda koju epizodu Prison Break ali je pri kraju trece sezone pa to i nije toliki problem

Toliko od mene...pozz
PAg`Ann je napisao/la:
chuj ovog kneleta sto melje i samo laze majku ebao

| shulz je jedini lik koji se trudi da nesto uradi lizard je debil i treba mu skinuti admina aa zajko je budala |
chuj ovog kneleta sto melje i samo laze majku ebao

Ma zasad ih ima dosta
DA, i predlazem sebe za admina 

Pa po potrebi jedno 3 najmanje jos
Mozda owi sto nisu aktivni , da se zamjene nekim aktivnijim !
GL
GL
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.