Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

amx...

0 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.01.2008. u 16:35

Koristio opciju trazi ~ neuspjesno ...

Treba mi haveru , u pitanju je cw server znaci nije od kuce i netreba meni ...

AMx ima na serveru , ali kako da napravim na amx-u ono kada ima neko admina na nicku npr : BOT i kako sada da napravim da kada stavi npr : SK|BOT da ostane mu admin.. znaci da nemora ponovo stavljat nick BOT da bi admin bio..
http://amxmod.net/downloads.php

ovdje nadi koji mod oces... znam na sta mislis... ali takav je instaliran mod.. skini mozda noviju ili stariju verziju pa reci tom decki odakle je hostan da on to uradi...ako si ti platio ili tvoj frend server... hoster mora ucinit sto mu ti kazes... ovaj gore link mu pokazi i izaberi si mod
Ma ima amx na ser nego pitam kako da stavim na odr. nick admina ali kada stavi npr tag da jos moze bit admin... KAO NA KILLNETU !!
pa MORA bit instaliran mod na kojem je to instalirano za nick... uostalom zar je problem promijenit nick ? Nadi si mod i FTP,ako nezna ja cu
KoRn™ je napisao/la:
pa MORA bit instaliran mod na kojem je to instalirano za nick... uostalom zar je problem promijenit nick ? Nadi si mod i FTP,ako nezna ja cu

Koji mod ? daj DIRECT download link...
Taj ko zna pw od ftpa nek mu stavi prioritet da moze da mjenja nick a da mu ostane.

NPR.

"BOT" "botina" "abcdefghjk" "ab"

taj ko mu je stavio admina nek uradio ovako
njegov nick njegov pw i ovakve prioritete i moci ce da promjeni nick
Jao jesi ajdol... pa jel mu lakse nick promijenit ili kucat setinfo _pw blabla 100x da mu nick prihvati... nebudi smijesan..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.