Neki mi je problem sa csom,kada ocu da udjem u njega ikonica je nekako promjenila oblik nesto i odma mi kaze da je to trojan i da ga moram izbrisat,a sve mi je tu napravljeno imam dosta i mapa i sve ma nema cega nema brate vrllo mi je to vazno daj pomazi neko hitnooooO!!!!!!!!!!!!!
Pitanje
U kanti Riješeno
120 bodova
CS PROBLEM,HITNO!
157 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.01.2008. u 13:00
E,i meni se to desilo izgleda da kad se updatuje da kao nadje nesta...Ako ti je antivirus avast jednostavno mozes rijesiti problem time sto ces ga ukinuti(stopirati),samo kliknes dole na ikonicu desni klik ni stop i igras kanter normalno,kada izadjes opet start i eto.
Nemogu ti pomoc ali zelim reci:
Nesto se desava sa csom u zadnje vrijeme. Mom frendu se isto to dogodilo nije rijesio problem dok nije uradio format. Meni je za sada sve uradu sa cs pa mislim da ste vjerovatno vi skinuli nesto sto niste trebali(cheat ili slicno) pa tako shebali cs.
Nadam se da ce netko pomoci momku jer i mene stvarno zanima koji je K ovo!

hahaha nero maco moja dok ja napisa ovo ti vec odg liku
Nesto se desava sa csom u zadnje vrijeme. Mom frendu se isto to dogodilo nije rijesio problem dok nije uradio format. Meni je za sada sve uradu sa cs pa mislim da ste vjerovatno vi skinuli nesto sto niste trebali(cheat ili slicno) pa tako shebali cs.
Nadam se da ce netko pomoci momku jer i mene stvarno zanima koji je K ovo!

hahaha nero maco moja dok ja napisa ovo ti vec odg liku
LOL system resotre ovo je nekakav virus necu vracat kompjuteer na prije 3 mejeseca ***a pitaj kad sam install cs,nero evo to sam probao i radii,hvala mnogo!
RuLf je napisao/la:
hehehehe (L)
| Nemogu ti pomoc ali zelim reci: Nesto se desava sa csom u zadnje vrijeme. Mom frendu se isto to dogodilo nije rijesio problem dok nije uradio format. Meni je za sada sve uradu sa cs pa mislim da ste vjerovatno vi skinuli nesto sto niste trebali(cheat ili slicno) pa tako shebali cs. Nadam se da ce netko pomoci momku jer i mene stvarno zanima koji je K ovo! ![]() hahaha nero maco moja dok ja napisa ovo ti vec odg liku |
hehehehe (L)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.