Diskusija
Kako ukloniti ASK
0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.01.2008. u 20:26
ides na view, toolbars, customize i samo ga izbrises. Ili imas tu prije customize, ako ti ga ima samo skini kvakicu.
Odi na control panel/remove programs nadji taj ask i uninstal to ti je glupost sama se skinula sa neta dok si otvarao nbeku stranicu
ides u ono add or remove programs..
i nadjes ask toolbar ili nesto tako, uninstaliras ga..
mora upalit
edit: aaa prestigo me
i nadjes ask toolbar ili nesto tako, uninstaliras ga..
mora upalit

edit: aaa prestigo me

Zadnji edit: 14.01.08 u 14:29:35
desnki klik na ask e sad negdje ima customize e tu probaj nesto prisici posto neznam napamet sad
Moguche da ti je to i spyware . . .
Skeniraj PC sa Ad Aware ili shta vech imash
Skeniraj PC sa Ad Aware ili shta vech imash
Odi na control panel/remove programs nadji taj ask i uninstal to ti je glupost sama se skinula sa neta dok si otvarao nbeku stranicu
SilkRoaD je napisao/la:
Ma skinuo se sam Toolbar
( izbrisao sam ) 0.42MB zauzimao ...
btw : Hvala ti ...
| Odi na control panel/remove programs nadji taj ask i uninstal to ti je glupost sama se skinula sa neta dok si otvarao nbeku stranicu |
Ma skinuo se sam Toolbar
( izbrisao sam ) 0.42MB zauzimao ...btw : Hvala ti ...
SilkRoaD je napisao/la:
meni je to isto bojan stavio .. al google i odma nemoram novu tsranicu mogu na google ...
| Odi na control panel/remove programs nadji taj ask i uninstal to ti je glupost sama se skinula sa neta dok si otvarao nbeku stranicu |
meni je to isto bojan stavio .. al google i odma nemoram novu tsranicu mogu na google ...

Zadnji edit: 14.01.08 u 14:35:09
know`DyemsoN je napisao/la:
Nema na cemu i drugi put
Ma skinuo se sam Toolbar ( izbrisao sam ) 0.42MB zauzimao ...btw : Hvala ti ... |
Nema na cemu i drugi put
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.