Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 180 bodova

probelem sa diskom

234 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.01.2008. u 14:29

Zamolio me sef igraone sky u bijeljini da postavim temu jer ima neki problem oko diska koji nezna rijesiti radi se o slijedecem :

ima particiju (D) 15 GB koja je imala cluster 512, taj sam pokusao promjeniti na 4, kad se to sve zavrsilo nakon 3 sata uz pomoc partition-magic 8.0 sa boot floppy-a.

pojavile su se greske. kad sam pokrenu chkdsk, rekao je da imam kross-linked files i sta da radim fix....

uradio sam fix sa chkdskom na d:

sad mi pola filova ima 0.kb a posoje jos u exploreru tako da ih vise ne mogu otvoriti. imam rjesenje sa getdataback for ntfs ali nesto kontam dali je moguce vratiti taj fix od chkdsk-a

imal kakv log file.

sys restore je tada bio ugasen. za vrijem promjene u DOS-u.

mozda neko imam kakvu dobru ideju pozdrav .

Znaci ako ima neko da pomogne nek pomogno lik se izgubio nezna sta da radi ovo mu se desilo na 3 compa. Hvala svima.
Probaj R-Studio
trebas care da oslobodis tj da formatiras disk koji zelis da napravis paticije prilikom boot-anja xp-a razdjeli particije i neboj se
Rješenje
Poslusaj me evo ti broj 033/613-160 - Igraona stasnet. Nazovi sefa stasneta zna u cemu je problem al 100% jer drzi igraonu stasnet.

Ili ga add al rijeto kad je na msn [email uklonjen]
Pa care, nisi trebao raditi to sto si radio, ima jos par programcica za vracanje podataka, samo tesko da ces sta uspjeti...
               pachanGa. je napisao/la:
Poslusaj me evo ti broj 033/613-160 - Igraona stasnet. Nazovi sefa stasneta zna u cemu je problem al 100% jer drzi igraonu stasnet.

Ili ga add al rijeto kad je na msn [email uklonjen]

Ej hvala zvao sam gospodina Stanku kako vec sve mi je objasnio jos 1 hvala svima
Dobro haj nije ofirno ..
jarane...kad ga reinstaliras izbrises staru particiju i napravis novu samo pravis upute sve ti pise...nemoj sse bojati se sine moj...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.