Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

MSN problem !?

192 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.01.2008. u 21:58

Znaci kad ocu na msn kad palim comp. ovo mi se pojavi...

?
edit:akd pustim da se napuni ne mozei pojavilo se kad sam install msn discovery
jel ti se owo pokaze vako kako se odma puni ili..?
jesi li probao sacekati da se to instalira pa onda,a ako se to uvijek tako pojavljuje probaj reinstall msn ili system restore do datuma kad je sve radilo
pa napuni se update za msn i to je to, to da ti pobojsa msn nista za brinuti
               ZOPe je napisao/la:
jel ti se owo pokaze vako kako se odma puni ili..?

vidis pored ima cancel ali ja moram kliknuti 20 puta da bih ovo ukinuo, ne mogu da mijenjam sliku na msnu nista... bas nista... pojavilo se kad sam install msn discovery a sad ne mogu da ga delete
haha cuj kad pokrece msn pali se dkz studio ( to je kolko ja znam ono za ubacivanje stadiona i ostalog u PES ) probaj taj dkz studio izbaciti iz kompa skroz znaci control panel/add or remove programs.

Ako zelis da se rjesis i discovery-a onda ti je najsigurniji system restore ako imas spasen restore point sto blizi danasnjem danu!
.ek0~(L)Ava je napisao/la:
haha cuj kad pokrece msn pali se dkz studio ( to je kolko ja znam ono za ubacivanje stadiona i ostalog u PES ) probaj taj dkz studio izbaciti iz kompa skroz znaci control panel/add or remove programs.

Ja sam davno imao CS: NS. I sada, i nakon sto sam ga izbrisao, kada pokrenem GG client, pokrene mi se instalacija za CS: NS i stane...
               .ek0~(L)Ava je napisao/la:

Ako zelis da se rjesis i discovery-a onda ti je najsigurniji system restore ako imas spasen restore point sto blizi danasnjem danu!

da je neko napisao ovo sto i ja i meni bi bilo smijesno... jer znam da je dkz studio trebao za pes ali vjeruj mi qme tako je,nazalost
To je bilo kad si INSTALL mislim PES 7-8, u biti samo Control panel - Add or remove - DkZ Studio
To je bilo kad si INSTALL mislim PES 7-8, u biti samo Control panel - Add or remove - DkZ Studio
               tAke je napisao/la:

10x qme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.