Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

sXe Injected Problem!!

0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 12.01.2008. u 18:17

Imam veliki problem sa sXe serverima.... ranije samo mogao da ulazim u sve sXe servere, al od kad sam Re:Windows nemogu da udjem ni u jedan... stalno me izbacuje iz servera. Imam istu verziju, ko i svi drugi, trenutno 4.4ver! Kad me izbaci pise mi:
Client Error, check logs.
Pokusavao sam milion puta da Re:Cs i da ga izbrisem pa opet instaliram....I sa razlicitim patchevima. Pa ako neko zna sta je problem neki mi se javi ili Pm il` na ovoj temi
Hvala, osoba koja resi probelm dobija 20 poena! Jbg vise nemam, 3 ostaje za Srbiju.
ee cujes prvo ode na www.sxe.org i tamo skines novu verziju i ovo ti je vazno prije nego sto upalis cs onda otvori sxe
kad te izbaci samo otidzi update i to je to
pozz and GL

edit: ovo update to samo kad je potrebna nova verzija na serveru

Zadnji edit: 12.01.08 u 12:33:37

e ovako, nesmes da upalis sXe ako si vec u CS i pre nego sto udjes u cs ides update, ako nije do toga onda izbrisi sXe pa skini novu verziju, dacu ti na msn link, pozdrav botu nadam se da ces uspeti, ako imas neko pitanje pitaj me na msn
O boze.!!!!!! To je sve uradjeno! Nije do toga! Procitajte sta sam napiso kao razlog! ffs!
care za sxe ti treba patch v21 meni barem tako radi

ako ti nemoze obrati mi se pa cemo se dog

[email uklonjen]
S!EePeRzjv je napisao/la:
I dalje nisam resio problem....ako neko zna neka se javi! :\'(

ja sam ti rekao ali ti si glooop, OBRISI SXE ZNACI SVE I ONDA MI SE JAVI NA MSN DA TI DAM LINK I SKINES I ONDA CE MOCI
Ovako meni se to jednom desilo. Mislim da je do toga ako ulazis u CS preko HL,pa onda ides change game,ako tako ulazis onda je z*** toga jer sxe injected radi samo ako odma udjes u CS ,posto je i meni jednom tako bilo , ulazio sam preko HL pa onda change game i onda u CS,pa mi nije radio. Skini pacth v21 i instaliraj i dobices ikonicu za odma ulazak u CS. Mislim da je do toga ako u Cs ulayis preko Hl...pozz nadam se da sam pomogao.
Ovako. Idi na cstrike folder, imas dole tekst naziva sxe kopiraj ga ovdje. Zatim idi u program files, sxe injected folder, opet unutra ims tekst sxe nesto kopiraj ga ovdje. Samo tako ti mogu rijesiti problem...
Fr0sT je napisao/la:
Ovako. Idi na cstrike folder, imas dole tekst naziva sxe kopiraj ga ovdje. Zatim idi u program files, sxe injected folder, opet unutra ims tekst sxe nesto kopiraj ga ovdje. Samo tako ti mogu rijesiti problem...

jesi ti gloop sto 2 posta ista, NOBINO
A da ti meni Frost ostavis na pm tvoj msn...pa ja i ti lepo to preko msn-a....?
eto malo sam gledao po forumima bilo je dosta takvih problema

uglavnom ili je do antivirusa ili tuneup

ako nadjem jos sta bice edit
JockeR(-_-) je napisao/la:
jesi ti gloop sto 2 posta ista, NOBINO

Da barem znas napisati noobino ali eto hajde?

1. Je li moguce da sam slucajno refreshovao stranicu, i da mi je ostavilo 2 posta...?

2. Jel moguce da je nesto bilo stalo, i kada sam pritisnuo odgovori da je postalo 2 puta.

3. Jel moguc jos neki problem?

4. Sve i da sam 2 puta postao, i da je bio spam, i taj tvoj post je spam, ti ne moras pisati da neko spamma, za to su zaduzenu admini/ modovi.

Vidim da i na drugim temama napises da neko spamma, okani se toga, ako ti to smeta, reci adminu/ modu da ga osamari/opomene?

Zamolio bih te da ne pises takve glupe postove, meni a ni drugima?

Hvala!!!
Problem je resen! Hvala sto ste hteli da pomognete! Nazalost niko nece dobiti bodove, jer niko sa g.ba nije mi resio problem.
S!EePeRzjv je napisao/la:
Problem je resen! Hvala sto ste hteli da pomognete! Nazalost niko nece dobiti bodove, jer niko sa g.ba nije mi resio problem.

omg, samo si spamovao malo
HAHHAHA lik lijepo napise sta uradi i likovi ne znaju sta ce pa pisu isto HAHAHHA ima cit
daj brate napiši ko ti pomogao xD. Ovako ljudi taj problem je u programu FRAPS (samo ga ugasiš i sXe radi), ako nemate to onda ugasite kasperskijev firewall (ako ne znate jednstavno ugasite kasperski )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.