Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

stasnet match @ tonight

253 pregleda · 17 odgovora · otvorena 10.01.2008. u 15:00

Posto smo zakazali sa oldies2 da igramo match veceras , oni otkazali jer je Sha1nu rodjendan ... nazalost nece moci da igraju ... imal zainteresovanih da veceras malo lana bacimo u stasnetu , al 100% ko bi doshao ... ako hocete sastavite mix il vs nekog klana ... igra nam se drama

spam off
u koliko tacno sati.? mogli bi mi doci.. oko 8 mozda?
nFk`Vane je napisao/la:
u koliko tacno sati.? mogli bi mi doci.. oko 8 mozda?

ne moze u 8 , mi igramo ligu
PAg`quell je napisao/la:

aj ok... onda mi sutra u 4 vs vas ...
PAg`quell je napisao/la:

gade
hocemo mi

nlevel . . .

ae javi, mi bi rado, i mi smo trazhili ekipu da igramo vs nje . .
nlvl ocete protiv PAg da igrate ali druge postave da nam bude prvi mec odma da vas otresemo ahgahaha
tentelop je napisao/la:
nlvl ocete protiv PAg da igrate ali druge postave da nam bude prvi mec odma da vas otresemo ahgahaha

dje ste vi prije otresali?

ko si ba ti
nikad chuo za tebe
lineup?

Zadnji edit: 10.01.08 u 09:49:05

pa ****ga vidijecete gdje smo mi prije tresli jerane ja ti kazem toz ti i oni noobovi ste kite za nas da ti se tako izrazim bujrum u subotu mec ako ocete
e ovako igramo znaci protiv nlvl-a ... samo nam je furka to sto nismo rezervisali ... imal neko da je u stasnetu il da ima od sefa broj da ... ako je neko trenutno u stasnetu da kaze sefu da u 6 rezervise 10 kompica
ej fisk ja mislim da necete stici igrati vise od 1 sat malo vise jer vam PAg igra ligu veceras tako da oni pola sata ranije sjedaju
evo ti broj stasneta
613160 kucni je ahahaha
i rezervisi u 5 bolje ti je da nebrinete ocete li stici igrati
nlvl`raydeN je napisao/la:
dje ste vi prije otresali?

ko si ba ti
nikad chuo za tebe
lineup?

ma neee, to su ti oni lokalni klanovi sto loze raju po skoli mi pro ovo ono ( preko neta pg ) dodji na lan i odigraj.Il ces da ownas il ces bit ownan treceg nema.
tentelop je napisao/la:
evo ti broj stasneta
613160 kucni je ahahaha
i rezervisi u 5 bolje ti je da nebrinete ocete li stici igrati

e ba moram na kafu sad
nazovete sefa u stasnetu pa onda ugovarate metch nemojte napamet posto je uvijek puno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.