Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Za djevojku :)

565 pregleda · 19 odgovora · otvorena 09.01.2008. u 17:28

Evo ovako curu mozete zakupiti tj. vise ce paznje posvjetiti vama

Eh ovo je tut kako napraviti tigrasta slava, da svoju djavojku pretvorite u pravu tigricu

Korak 1:

Kreirati novu sliku kao na slici

Korak 2:

Fore i Backgorund boju postavite ko i na slici

Korak 3:

Sada kreirajte Layer i iskoristite "Clouds" Filter (Filter Render Clouds)

Korak 4:

Sada upotrjebite "Photocopy" na isti Layer (Filter Sketch Photocopy) koristeci ova podesavanja:

Korak 5:

Sada opet upotrjebite filter ali ovoga puta "Smudge Stick" na isti Layer (Filter Artistic Smudge Stick) koristeci sledeca pdesavanja:

Korak 6:

Sada upotrjebite filter ali ovog puta "Noise" na opet isti layer (Filter Noise Add Noise) koristeci sledeca podesavanja:

Korak 7:

Ah joj opet dodajte filter al ovoga puta "Blur" (Filter Blur Motion Blur) na isti layer koristeci sledeca podesavanja:

Korak 8:

A sada pocnite pisat text, evo ja sam izabrao jedno slovo "T" izgledalo bi ovako:

Korak 9:

Sada kreirajte "Clipping Mask". Pritisnite "Alt" tipku i kliknite u srednju liniju ta 2 Layera.

Korak 10:

Sada kreirajte novi Layer ispod Text Layera.

Korak 11:

Sada upotrebit ce mo "Brush Tool" & pritisnite "F5" odaberite "Brush Preset" i postavite ovako ko na slikama:

Final Move:

Zelim vam GL & HF
Hahahaha , sminkice , svaka cast coece !

Post dobio šamar od LizzarD

svaka cast

naj lakse kako mozete naucit da radite sa PSom je ako vi experimetisete i zahebavate se po Photoshopu, koristite filtere, blending opcije, malo brusheva sa neta downloadate, plugins updejtovi za ps, posle 2-3 dana zahebavanja u PS znacete bar nesto da uradite tako sam i ja , al naravno cito sam i neke TUTove od drugih ljudi GL & HF
hhhahaha super ideja
bravo
svaka cast na trudu

cool brao ...

FGB je napisao/la:
Ovakvih tema treba vishe ovo je super

da..treba nam vise ovakvih a ne tema o fps-u , kako poceti wow...i ako mora biti debila da postave to , to je vec zapisano...uvijek ce postojati debili koji ce postaviti temu o fpsu;..kiss
ja bih vam vazdan piso tutoriale ovdje ali nemogu da otvaram 100 tema samo 3 teme mogu da se zapocnu ili 4, nemore vise, neda admin :S da bar ima u shopu da se kupi +teme ja bih kupio (naravno kad bih skupio bodova )
tut je udure, samo mi nije jasno zasto stavljate teme o tut, internet je pun ovakvih tutorijala, a svakom je interesantan neki drugi, pa ako svi postamo svoje omiljene tut. na FA nasto ce liciti ovaj dio foruma
QL,svaka cast!

- bravo svaka cast ...

svaka cast..

Samari zbog shulzove teme..

Hitman, jednostavno edituj jednu temu tj. nadopunjavaj je..
Hmmh...
da editujem temu? ha jesi smjesan svega mi neam bodova za edit ja bi to radio, al bodovi me zuljaju
               `score:) je napisao/la:
Fino je to sve, ali niko ti nece ovo iraditi, evo prvi ja necu, jer mi je mrsko...

fkt, svaka cast za trud... ali ima puno vishe tutorijala koji bi ti vishe pomogli...

ti samo tako nastavi sa PSom,
al to je za pocetnike previshe muke za "tigrastu" djevojku

PS: sto vas lizzard posamara xD xD xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.