Igram w3 preko neta na onom crackovano serveru. Problem je u tome sto cesto nece da mi prizna pobjedu. Dosad me ukinulo za 7 pobjeda!!! Molim pomozite i bez glupih komentara
Diskusija
Problem!!!!!
205 pregleda · 11 odgovora · otvorena 01.12.2004. u 01:07
Pa to su ti tzv. diskeri...to su ljudi chiteri koji malo prije nego sto ce izgubiti diskaju i nikom nista...a nekad cak i oni dobiju pobjedu
a i moze biti da je bilo do servera! jesil protiv nekih igro i trebo da ih polomis kad pise waitiing for host i onda te discconect ? to su disceri ako hoces mozes ih prijaviti i bice banovani ! a ako si pobijedio i nije ti se brojala to je do servera ! a budi zadovoljan ako ti se ne broje izgubljene
to tvoj protivnik koristi cit protiv gubljenja , tj. njegova scripta nesto uradi serveru i server kaze da je tvoj protivnik pobjedio !
ti tu ne mozes nista. trust me, been there, done that.
al isto tako, mozes i ti sredit da ne dobivas poraze. Potrazi na netu disconnecter ( mali program sa jednim jedinim dugmetom : disconnect ) a mozes i seljackim sistemom ( koji sam ja, nazalost koristio dok me nisu prosvjetlili ) iscupas zicu iz zida, i no losses !
imba. al tako ti je to kad igras na PvPGN
al isto tako, mozes i ti sredit da ne dobivas poraze. Potrazi na netu disconnecter ( mali program sa jednim jedinim dugmetom : disconnect ) a mozes i seljackim sistemom ( koji sam ja, nazalost koristio dok me nisu prosvjetlili ) iscupas zicu iz zida, i no losses !
imba. al tako ti je to kad igras na PvPGN
Ma igram nekad W3 al dobar je nema sta
Sn1ck3rS je napisao/la:
Ma igram nekad W3 al dobar je nema sta ![]() |
rofl
jesu ti svi kod kuce?ili ti smrde carape?kakve veze ima to je li dobar ili nije...covjek skroz deseto pitanje postavio a ti tako odgovaras
Bio bi ja zadovoljan da puno gubim...
sto si se sjebo jarane... ako te **** PvPGN kupi ili ukradi original CD-key i luduj.
al ovo sto je seyo reko znaci da bi i ti bio discer ! onda bi i tebe mogli prijaviti i onda BAN ! odi na w3.xpam.de i vidi kako da prijavis discere !
pazi samo da ti nepocnu ubrajat poraze
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.