Pitanje
Riješeno
200 bodova
steam update [problem]
200 pregleda · 6 odgovora · otvorena 08.01.2008. u 17:37
- meni se isto desilo jednom ...
- nedostaje jedan file bez kojeg stema nemoze da se update ...
- nazalost Valve folder moras delete ..
- instal ponovo Steam
- i ponovo download CS il sta vec igras ...
- bar sam ja tako uradio ...
gl
- nedostaje jedan file bez kojeg stema nemoze da se update ...

- nazalost Valve folder moras delete ..
- instal ponovo Steam
- i ponovo download CS il sta vec igras ...
- bar sam ja tako uradio ...
gl

Tema bila dawno opcija trazi.
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=25872
Citiram Regedit :
I meni se to desavalo, probaj da ponovo instaliras steam, samo prije toga otidji u C:\Program Files\Steam\steamapps I taj folder koji ima naziv kao tvoj steram acc kopiraj na neko drugo mjesto . onda reinstall steam I taj folder opet kopiraj gdje je bio…
Nadam se da sam pomogao
Gl
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=25872
Citiram Regedit :
I meni se to desavalo, probaj da ponovo instaliras steam, samo prije toga otidji u C:\Program Files\Steam\steamapps I taj folder koji ima naziv kao tvoj steram acc kopiraj na neko drugo mjesto . onda reinstall steam I taj folder opet kopiraj gdje je bio…
Nadam se da sam pomogao
Gl
Post dobio aplauz od KilluminAti
Pa najlakse ti je uzet usb stick , i otici do nekog jarana koji ima steam na pc -u i samo copy steam folder kod sebe kuci , nije niko luud da skida xD
Post dobio aplauz od KilluminAti
Kopiraj folder steam/steamapps i paste ga negdje. Kada to uradis, izbrisi steam. Onda, skines novi steam sa www.steampowered.com. Kada ga instaliras, cut folder steamapps i paste ga gdje si install novi steam.
b0nezfTW je napisao/la:
- moze i to
- aplauz
| Pa najlakse ti je uzet usb stick , i otici do nekog jarana koji ima steam na pc -u i samo copy steam folder kod sebe kuci , nije niko luud da skida xD |
- moze i to

- aplauz
Ne moras cijeli fodler samo gcf failove.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.