Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN Discovery problem...

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.01.2008. u 23:09

Da zapocnem... Danas sam skinuo MSN discovery, instalirao pokrenuo i promjenio ponesto u opcijama... Jedna od tih opcija je bila da ne prikazuje MSN Discovery u system trayu... I kada sam pritsnuo ok, MSN se ugasio, ponovo upalio medjutim discovery-a nije bilo. Idem na program files, nadjem MSN discovery, pokrenem ga medjutim nista se ne desava. Odem u TASK menager, vidim da je pokrenut MSN discovery, ali ga nema nigdje. Probam reinstall, ali ne pomaze...

Molim da mi javite ako znate rjesenja problema,Ako ne znate, nemojte se ni javljati, u protivnom udri po bodovima

Hvala!!!
To se je i meni desilo. Ja sam obrisao skroz MSN Messenger i ponovo ga instalirao. A ujedno sam i obrisao i Messenger Discovery. I onda instaliras MSN opet i discovery opet .I mora raditi..
DARK_MESSIAH je napisao/la:
To se je i meni desilo. Ja sam obrisao skroz MSN Messenger i ponovo ga instalirao. A ujedno sam i obrisao i Messenger Discovery. I onda instaliras MSN opet i discovery opet .I mora raditi..

Maloprije sam i to uradio... ja taman kontao evo ga, kad sviju mi isto

Jooooj, bas bih volio i ovaj discovery...
nadji discovery meni ili pored onih file, edit i tih, ili u tools meni-u!
sinQuelwOw~ je napisao/la:
nadji discovery meni ili pored onih file, edit i tih, ili u tools meni-u!

A da nisam corav, nema...
Cudno... Da ne koristis mozda ono da mozes vise msn account-ova istovremeno otvarati? Jer zna discovery srati kad na jednom komp koristis vise msn accountova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.