Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

DKZ stuidio i discovery-problem

192 pregleda · 3 odgovora · otvorena 07.01.2008. u 21:16

sorry zbog druge teme danas,ali moram,stvar me nervira drama... sve je pocelo kad sam krenuo da instaliram discovery live.. do pola se normalno instaliralo i onda trazi nekakav dkz studio,a ja ne znam sta je to... izbrisem taj discovery skroz s kompa i onda ne mogu na msn,pa sam opet morao install discovery da bih mogao na msn... cim upalim komp pojavi mi se to da moram instalirati taj dkz studio i treba mi minuta da to ukinem..ko zna kako da ovo rijesim nek kaze kako ili da izbrisem discovery i da mogu na msn normalno ili da install ovaj discovery pomocu tog nekakvog dkz studia....bio bih mu zahvalan pravo... Hvala!

Nadam se da ste skontali
               Establisher je napisao/la:
najlaksi nacin ti je da reinstall msn to ti je najlakse skines setup ispocetka i samo reins.

zz

da,ali opet ce mi se pojavljivati ovo za discovery i za dkz studio...kazem ti discovery ne mogu da izbrisem,ili kad izbrisem ne mogu na msn vise
ne znam kakve veze ima DKZ i discovery...ja sam prije koristio DKZ za PES tj za ubavicanje patcheva za PES...
www.pesoholichari.com
idi tamo i cackaj po forumu i nadji gdje mozes skinuti DKZ studio ima 100%
               krokodil je napisao/la:
ne znam kakve veze ima DKZ i discovery...ja sam prije koristio DKZ za PES tj za ubavicanje patcheva za PES...
www.pesoholichari.com
idi tamo i cackaj po forumu i nadji gdje mozes skinuti DKZ studio ima 100%

da.. i ja znam da je meni dkz trebao za pes za onaj patch,ali ne znam sto se sad pojavljuje.... kad sam krenuo da install,pise mi ovako please wait while windows configures your dkz studio.. i kad upalim komo isto to i stalno.. znas kako me nervira... zna li iko pomoci pls?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.