Anketa
BosniaWeb Podrska .
411 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.01.2008. u 16:20
Šta mislite o novom načinu pomaganja korisnicima?
Odlicno izvedeno..
0 · 0%
Pa et...nije lose
0 · 0%
bezze....
0 · 0%
Ukupno glasova: 0
Prijavi se da glasaš
- svaka cast na trudu ...
- extra ideja smth like LIVE tutorials
- ovaj dio mi se posebno svidja ...
Prva Adresa:
[email uklonjen]
Druga Adresa:
[email uklonjen]
- site extra ... svasta se moze nauciti / ponoviti
edit :
"Zovem se Nemanja.Imam 15 godina,živim u Bijeljini i naravno vlasnik ovog sh1t-a
Uživajte
"
hahahahaha "vlasnik ovog shita"

- dobar dobar
- extra ideja smth like LIVE tutorials

- ovaj dio mi se posebno svidja ...
Prva Adresa:
[email uklonjen]
Druga Adresa:
[email uklonjen]
- site extra ... svasta se moze nauciti / ponoviti

edit :
"Zovem se Nemanja.Imam 15 godina,živim u Bijeljini i naravno vlasnik ovog sh1t-a
Uživajte
"hahahahaha "vlasnik ovog shita"

- dobar dobar
svaka cast. odlicno urađeno
Struja-.- je napisao/la:
| - svaka cast na trudu ... - extra ideja smth like LIVE tutorials ![]() - ovaj dio mi se posebno svidja ... Prva Adresa: [email uklonjen] Druga Adresa: [email uklonjen] - site extra ... svasta se moze nauciti / ponoviti ![]() edit : "Zovem se Nemanja.Imam 15 godina,živim u Bijeljini i naravno vlasnik ovog sh1t-a Uživajte "hahahahaha "vlasnik ovog shita" ![]() - dobar dobar |
Od sh1ta se pocinje 
Dobrodosli na Bosniaweb, uzivajte u svim uzicima koje vam pruza!

Dobrodosli na Bosniaweb, uzivajte u svim uzicima koje vam pruza!
Malo je reci da je ODLICNO ... svaka vam cast
odlicno
svaka cast za trud
svaka cast za trud
meni ovo neradi 
Warning: main(/home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/functions.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/init.php on line 72
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/init.php on line 72
i ovo mi izbacuje :
MySQL error: 2002
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Query:

Warning: main(/home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/functions.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/init.php on line 72
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bosniaw/public_html/bosniaw/inc/init.php on line 72
i ovo mi izbacuje :
MySQL error: 2002
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
Query:
miso83 koji browser koristis
opera
misoo83 je napisao/la:
ja sam lepo napisao na intro page-u da koristis IE I mozillu za brosfanje...sto operu
| opera |
ja sam lepo napisao na intro page-u da koristis IE I mozillu za brosfanje...sto operu
Kratko i jasno - lejm.
DelakroA je napisao/la:
jbg mrzim iexplorer
pa stalno surfam operom
aj sad cu sa i exloprerom da otvorim tnx
ja sam lepo napisao na intro page-u da koristis IE I mozillu za brosfanje...sto operu |
jbg mrzim iexplorer

pa stalno surfam operom

aj sad cu sa i exloprerom da otvorim tnx
Lijepo odradeno - extra
Jos samo da se raje registrira ...
U svakom slucaju Sretno
Jos samo da se raje registrira ...
U svakom slucaju Sretno
misoo83 je napisao/la:
radimo na tome da prilagodimo za operu...samo opusteno
jbg mrzim iexplorer ![]() pa stalno surfam operom ![]() aj sad cu sa i exloprerom da otvorim tnx |
radimo na tome da prilagodimo za operu...samo opusteno
Sto jest jest, sminka je site. Glasao sam za extra je uradjeno...
GL i nadam se da ce site trajati a ne nakom 1-2mjeseca down
Zar ima onih koji se rekli bezze......OMG.......ma owo je extra,dobro owo mozda nije za PRO-e ali za nas pocetnike itekako sluzi.........Ja imam komp wec jedno 6god ali nikada nisam nista znao sem ****nih igrica.......OMG......mora se nesto i nauciti
...wecina was se sigurno pita sta ja sad serem(citaj pisem),ali owo sto ja sad serem je puka istina
Nije fora znati samo WOW a da otac i majka placaju acc i one kartice.....(sta wec treba) SWAKA CEST MOMCI samo naprijed.........(narawno ako mi gdje zapne POMOCICETE?
...wecina was se sigurno pita sta ja sad serem(citaj pisem),ali owo sto ja sad serem je puka istina
Nije fora znati samo WOW a da otac i majka placaju acc i one kartice.....(sta wec treba) SWAKA CEST MOMCI samo naprijed.........(narawno ako mi gdje zapne POMOCICETE?
Uvijek moze i bolje...
al dosad prejako
al dosad prejako
Svaka cast momcima na trudu. Trebali bi se i drugi ugledati na njih, ne samo sebe gledati... 
btw. EXTRA

btw. EXTRA
hvala svima na podrsci...podrska je non stop online..samo addujte na msn i registrujte se....mozda nekad odemo na ruchak
ma da i mi imamo dushu
ma da i mi imamo dushu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.