Neki korisnici jos ne znaju da kada postavljaju pitanje ne trebaju napisati kao ime teme "problem" ili "pitanje", vec nesto sto je u kontekstu toga sto imaju napisati. Admini i moderatori to rijese tako sto obrisu cijelu temu, tako da sam nekoliko puta pomogao, a bas te teme obrisu. Umjesto toga trebali bi izmijeniti ime teme, tako da ostanu svi postovi ljudi koji su se "puno" trudili da ih napisu
. Ako nemate tu opciju, onda nista, sry.
Sinoc je bilo neko takmicenje u photoshopu i posto je onaj lik "aroma" pravio acc. i pisao gluposti, taj koji je napravio tu temu za takmicenje, napravio je jos jednu sa slicnim imenom. Moderatori su obje teme obrisali umjesto samo one prve. Naravno, to je imalo uticaja na mene. Pravio sam nest` u Photoshopu i krenuo odgovoriti na temu, kad vidim prazna stranica. Pogledam na pocetnu stranicu, kad nema vise te teme.
Edit:
Da ne bih pisao nove postove ili pravio teme... Evo prijedlog i za korisnike, koji temu o web sajtu (primjer) stave u forum Counter-Strike da od sada malo pogledaju, ima jos foruma ispod
. Ako nemate tu opciju, onda nista, sry. Sinoc je bilo neko takmicenje u photoshopu i posto je onaj lik "aroma" pravio acc. i pisao gluposti, taj koji je napravio tu temu za takmicenje, napravio je jos jednu sa slicnim imenom. Moderatori su obje teme obrisali umjesto samo one prve. Naravno, to je imalo uticaja na mene. Pravio sam nest` u Photoshopu i krenuo odgovoriti na temu, kad vidim prazna stranica. Pogledam na pocetnu stranicu, kad nema vise te teme.
Edit:
Da ne bih pisao nove postove ili pravio teme... Evo prijedlog i za korisnike, koji temu o web sajtu (primjer) stave u forum Counter-Strike da od sada malo pogledaju, ima jos foruma ispod