Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

USB

451 pregled · 13 odgovora · otvorena 23.11.2004. u 11:07

e ovako
mozel mi neko reci jel za usb treba neki driver i gdje ga mogu naci ako treba ?

hvala
jaro moj zavisi za sta ti treba meni za kameru nije trebo sam je PC-prepozno cameru a cuo sam ja za neke usb drivere potrazi na google-u ima 100% samo napisi usb driver peace
ako imash XP na rachunaru nije ti potreban driver jer bi sve trebalo biti u paketu sa XP i SP2... pa ni na Win2000...

e sad nam josh reci jel se radi o usb-u na matičnoj, usb Memori sticku, usb prikljuchku za kameru, printer ili skener itd...
               theSTOKA je napisao/la:
ako imash XP na rachunaru nije ti potreban driver jer bi sve trebalo biti u paketu sa XP i SP2... pa ni na Win2000...

e sad nam josh reci jel se radi o usb-u na matičnoj, usb Memori sticku, usb prikljuchku za kameru, printer ili skener itd...
imam xp a posto se ne razumijem bash... prikljucak je slican onom sto se monitor prikljuci u centralnu s onim SARAFIMA samo je duplo manji
za mobitel
ljolj to ti os mobitel da prikljucis preko USB ?
ako je tako onda moras imati program za taj mobitel mozes ga naci na stranici tvog mobitela npr. www.nokia.com. i onda prikljucis i to je to ne treba ti nikakav driver osim tog programa
Ma redmen skini phone manager i USB i to ti je to...tako sam i ja radio,na xp ti netrebaju driveri za USB i phone manager taj program podrzava bilo koji mob,a nije ni velik 5MB...et
da kao shto momci gore rekoshe treba ti software za telefon (ovisno o modelu ne mora biti bash svaki mob Nokia)

nije ti to stvar USB-a vec telefona...

recimo ja sam kopchao Nokia 7650 preki IR (dodtnog prikljucenog na USB) i svaki put kad bi okrenuo telefon u IR odmah bi mi skontao telefon

DirectXP je napisao/la:
XP ocitava gotovo sve vrste drivera na USB-u

znas li ti sta si sad napiso nisi ti svestan kakve gluposti pises. smesno. kakve vrste drivera na usbu. sta je to? daj objasni nama laicima! jer takvo nesto se ne nalazi ni na google-u. mah!!
gamers.ba puko ba

nisam 2 puta pisao isti post majke mi
Ako je kamera u pitanju (logitech) trebaju driveri
bez obzira na operativni system

evo jednu stranicu

www.driverduide.com

user:drivers
pass: all
Win xp ima vec drivere u sebi tj auto prepoznavanje imas. A win 9x tj 98 i 95 dtrebaju ti driveri

kauk je napisao/la:
Ako je kamera u pitanju (logitech) trebaju driveri
bez obzira na operativni system

evo jednu stranicu

www.driverduide.com

user:drivers
pass: all

greske se svima nama dogadjaju...

www.driverguide.com | tamo ces naci 100%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.