Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupujem acc za Silkroad

353 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.12.2007. u 23:25

Kupujem acc za Silkroad - european ili chineze samo mora biti server Persia, dajem 100KM za 65lvl i vise ili po dogovoru, e-mail [email uklonjen]
               rim@mir je napisao/la:
KuPoPrOdAjA

Zar nece niko da zaradi 100KM i vise za novu godinu, hitno mi je potreban acc 65lvl i vise na serveru PERSIA
jeste vi kreteni spamerski ... nemorate 10 puta govoriti liku kupoprodaja... Frajer nudi kesh, ako imas ponudi ako nemas razguli jednostavno...
               HybeN je napisao/la:
jeste vi kreteni spamerski ... nemorate 10 puta govoriti liku kupoprodaja... Frajer nudi kesh, ako imas ponudi ako nemas razguli jednostavno...

E svaka ti cast ovdje sam na forumu jednom u dva mjeseca i fakat ima dezurnih, HALLOO treba mi acc za silkroad (NARAVNO KESH) nije bitna cijena jeli sad OK..ja sam 10 kilometara od Sarajeva, ako neko ima da mi proda recicu mu i broj telefona i gotovo, cemu frka...
               HybeN je napisao/la:

kupo prodaja !

btw, milion puta da mu kazes kupoprodaja on opet posta temu !

treba li nekome 55 lvl bladera na Cabal Online...prodajem?
LavShinodaFM je napisao/la:
kupo prodaja !

btw, milion puta da mu kazes kupoprodaja on opet posta temu !

hahahahhaha

najjaci si nema dalje majke mi
Imam moj jerane ev ga pored mene ima acc na oasis 60 lvl ima pet majmun i na greece 26 lvl full oprema puno para cijena po dogovoru
               HariS!!! je napisao/la:
Imam moj jerane ev ga pored mene ima acc na oasis 60 lvl ima pet majmun i na greece 26 lvl full oprema puno para cijena po dogovoru

Hmmm..HariS sta bi s tim acc za silk, prvo mi kazes imas ti, pa onda ima jedan lik, pa trece ima moj friend iz skole hoceli neko da sta zaradi HITNO mi je potreban acc za silk 65lvl i vise na PERSIA serveru, sad dajem 200KM ili ti 100 euro, please guys.... [email uklonjen]
Evo ja prodajem SRO Acc lv 70
Blader Full Str
Server:Athens
Oprema dobra,Blade +3 ,Shield +5
Full Farmed

Javit cu ti se na mail

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.