Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

TS register sobu!

444 pregleda · 16 odgovora · otvorena 24.12.2007. u 20:12

Kako mogu registrirati neku sobu na team speaku tj. da on bude uvjek napravljen a ne kad mi treba TS da opet moram praviti sobu.

temu sam postavljo vec 1 .. niko nije odgovorio .. nadam se da ces imat vise srece ..
Ako imas Server admina, kliknes desnim klikom pa create channel, stavis tu ime i sve, i dole oznacis kvakicom na registered.

Zadnji edit: 24.12.07 u 14:17:06

ned. je napisao/la:
Ako imas Server admina, kliknes desnim klikom pa create channel, stavis tu ime i sve, i dole oznacis kvakicom na registered.

Nemogu neam ja tog admina

Otidji ovde i registruj se pa se u TS loguj ..

https://sales.tritoncia.com/users/register.php

Post dobio aplauz od Schulz

ch1p je napisao/la:

jbg, onda moras traziti od nekoga ko ima SA, da ti napravi registriran kanal
Ja mislim da moras biti korisnik logosoft konekcije...Tako sam nes cuo,sada neznam.Volio bi i ja saznati
nFk`FLEXIBLQ je napisao/la:
Ja mislim da moras biti korisnik logosoft konekcije...Tako sam nes cuo,sada neznam.Volio bi i ja saznati

Kakve to veze ima?? Imas servere pa biras na koji ces se connect.. ja koristim : teamspeak.lol.ba:8761
Nemozes to raditi... znam i ja koristim tudji TS pa samo kad mi zatreba napravim sobu za 3 sekunde.. to neko drugi placa
Registrovanje accounta i kanala, te promjenu passworda mozete traziti na [email uklonjen].
eto ga ako ocete da reg nkala na lolu Č

Zadnji edit: 24.12.07 u 15:26:20

LinuX4mi0 je napisao/la:
temu sam postavljo vec 1 .. niko nije odgovorio .. nadam se da ces imat vise srece ..

A sto ga cojk spama ebote

Imas sobe na bihnet TS-u na forumu postavis temu da ti naprave i ako imas srece dobiuces ga a imas i oni bez passworda soba udjes zovnes raju i pricate
quiTTT` je napisao/la:
dignes ts server ?
http://teamspeak.com/?page=downloads

jao vidi fakat...
ja cijelo vrijeme (pola godine) trazim neki server koji cu fino moc ja sam editovat, kad ono ja ovo skinuo, i sad sam kreiram server . Jos, koliko ja vidim, ne mijenja se ip servera (barem se nadam da ne moras davat svoj ip). bice edit kad pokusam.

edit: nista od ovog, barem meni, ne moze

Zadnji edit: 24.12.07 u 15:30:17

ch1p je napisao/la:

e **** ga onda
Posalji mi na PM

Ime sobe
Koje podkanale hoces
Password

Ts ip vam je 195.222.33.230 odnosno BIHnet

Oby
Oby je napisao/la:
Posalji mi na PM

Ime sobe
Koje podkanale hoces
Password

Ts ip vam je 195.222.33.230 odnosno BIHnet

Oby

imas pm jer i meni bi trebalo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.