Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IsoBolic "iskustvo"

658 pregleda · 18 odgovora · otvorena 24.12.2007. u 16:30

Znaci uzeo sam danas IsoBolic preparat,proizvodac je Nutrabolic...
"Veliko" pakovanje tj . najvece sto je bilo ^^ 2,27 kg...

Mene zanima ako neko ima iskustvo sa ovim preparatom da mi kaze kako djeluje etc. nisam nesto upucen za njega jer mi je prvi put da pijem ovaj preparat...

Hvala
Anele mojne mi tih preparata uzimat

Edit: Da nekazes da ti nisam pomogo

Farmaceutski dobijen, revolucionarni izgrađivač čistog mišićnog tkiva koristi napredni Protein Matrix da bi izgradio veće, jače i čistije mišiće.
ISOBOLIC daje zapanjujuće i odmah vidljive rezultate.
ISOBOLIC je revolucinirao naučna istrazivanja u pokušaju dobijanja čistog mišićnog tkiva. Jedna merica ISABOLIC sadrzi 45 grama physique-altering proteina koji je sastavljen od: CFM Whey Protein Isolate, Micellar Casein, Whey Protein Concetrate i Egg White Protein Isolate.
Zajednički ovi proteini započinju neverovatan anabolizam koji osigurava maksimalan nivo proteina, pozitivan balans nitrogena, brz oporavak nakon vežbanja i neprestan rast mišićnog tkiva.

1.) ISOBOLIC je naučno dokazan da kreira masivnu muskulaturu i odmah vidljive rezultate. Naučna testiranja i svetska potražnja u profesionalnom sportu sa sigurnosću dokazuju da je Isobolic najsigurniji i najefektivniji protein na planeti..

2.) ISOBOLIC ima pozitivno delovanje na eksplozivni rast misicnog tkiva formirajuci čiste i snažne mišice.

3.) ISOBOLIC započinje lipolysis - sagorevanje masnog tkiva.Sagorevanjem masnog tkiva vase telo postaje mišićavije i više izraženije.

4.) ISOBOLIC znatno umanjuje vreme neophodno za odmor posle vežbanja. Ako želite da hranite vaše telo sa najboljim, ISOBOLIC je super hrana za vase mišiće i pomaže im da se oporave znatno brže nego ikada pre.

5.) ISOBOLIC radikalno transformise vase telo kako iznutra tako i spolja, tako što pvećava misićnu masu, smanjuje masne naslage u samom telu, povecava telesnu energiju, i ubrzava mišićni oporavak.

Upotreba:lzmešaj dve merice Isobolica u 2,5 dl. vode. Uzeti dva puta na dan, najbolje posle treninga i pre spavanja.

Pakovanje:2,3 kg

Sstav po serviranju (2 dozirne merice (55g)):
Kalorije 220
Ukupno masti 2,5g
Ukupno U.H.4g
Šećer 1g
Protein 45g

Napomena:Opisi, upotreba i sastav proizvoda preuzet iz publikacije dobijene od uvoznika.

Ovo bi ti bilo copy/paste sa jedne stranice
koliko si platio to ? I kao sto rece momak za sta je ? ako je za debljanje da uzmem i ja sebi
               Breakingah je napisao/la:
koliko si platio to ? I kao sto rece momak za sta je ? ako je za debljanje da uzmem i ja sebi

MEGA MASA pa se debljaj ovo je za izgradju misicnog tkiva ... Ako hoces masu vidi preparat mammoth 2500 (ja mislim da se tako zove) on ti je kao neki protein za masu
w!ck3d brate hvala ti...
@Breaking 120 km ,da upitanju je masa i snaga

EDIT:

@ G

Ima u ovome svasta
A mamut je jak to sam bas danas cuo ...
javit cu ti

dok ufatim rodjaka ovog on se tim bavio

pio je te neke preparate
Ja konto tetak od Bolica djettam!

Uzmi speeda ba j**o bolica ba!
               Chemical je napisao/la:
Ja konto tetak od Bolica djettam!

Uzmi speeda ba j**o bolica ba!

Dam ti gutljaj
Tebi ne treba masa
nLarge2 ili Power gainer ako oces da se ugojis(nepotrebno)
Whey protein ili creatin za misicnu masu
To je mix ovih gore preparata
Tebi trebaju amino kiseline za definiciju
Poslusaj brata
               gface4mi0 je napisao/la:
MEGA MASA pa se debljaj ovo je za izgradju misicnog tkiva ... Ako hoces masu vidi preparat mammoth 2500 (ja mislim da se tako zove) on ti je kao neki protein za masu

pu bem te ja necu da slon budem

nego znas li cjenu ovog slona 2500

da cijena i gdje ga ima nabavit (SARAJEVO)
il nemore ovaj , al samo nek je za debljanje , nista misici samo kile

4 kg 119 ja mislim . al nisam siguran vidjecu veceras na treningu ako se sjetim pa ti javim
Ma newalja to nicemu,samo se pumpas a, nigdje stwarno snage..........OMG..........Da ti preporucim,ukljuci se u planinare,pa dnewno pjesaci oko 30km,naljeto mjesto na more,a ti idi na selo kod babe i djeda i pomazi:kupi sjeno,CJEPAJ DRWA ;ma uwijek se nadje posla ,a ti preparati su,bar po meni cista gloopost i nenamjerawam ih nikad koristit'............najjaci su ljudi sa sela nemaju nest' posebno misice tj. nisu nabildowani,a mofu izdrzati weci teret od was bildera
K0R!NTa je napisao/la:
Ma newalja to nicemu,samo se pumpas a, nigdje stwarno snage..........OMG..........Da ti preporucim,ukljuci se u planinare,pa dnewno pjesaci oko 30km,naljeto mjesto na more,a ti idi na selo kod babe i djeda i pomazi:kupi sjeno,CJEPAJ DRWA ;ma uwijek se nadje posla ,a ti preparati su,bar po meni cista gloopost i nenamjerawam ih nikad koristit'............najjaci su ljudi sa sela nemaju nest' posebno misice tj. nisu nabildowani,a mofu izdrzati weci teret od was bildera

to se zove misic odrasto na surutci..........
Hahah
K0R!NTa je napisao/la:

0 neuki covjece ... zans tu pjesmu ...

J akoristim prolab 60km .. vidices rezultate ubrzo
Sirutka je to
Mammoth 2500 2,2 kg je 70 KM u Skenderiji u protein shopu :D Od njega se dobijaju masa i snaga (posebno masa), a definicija dolazi od samog treninga :D :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.