Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

ZASTO EPN PROPADA ?!

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.12.2007. u 10:23

EVO ZASTO EPN PROPADA IGRAM CIJELU VECER I CIJELO JUTRO NA OVOME SERVERU SVAKI DAN, SVE MU JE MANJA I MANJA POPULACIJA ZBOG ADMINA KOJIH NEMA NIKAKO NA SERVERU...CHEATERA JE DA TE GLAVA BOLI, NEMA NIKAKVOGA REDA, ADMINI KAD DOJDU SAMO NA TSAY PRICAJU NEKA SRANJA!!! NEMA VEZE MENI NETREBA ADMIN ALI IGRAM CESTO NA SERVERU I VIDIM DA MU POPULACIJA SPADA ZBOG CHEATERA I ADMINA GLUPIH... JA BIH MOLIO DA SE ADMINI DAJU NEKIM PAMETNIM LJUDIMA A NE NEKIM SPADALIMA...HVALA LIJEPO !!

aNn0.0NLY0NE~
pogresan forum...

www.leet-division.com

btw:

http://gamers.ba/profil.php?id=6352

posalji mu pm ..

Zadnji edit: 24.12.07 u 04:28:11

jao pa dosta tema o epn i bihnet jarane nemoj igrat kad je admin u rakama djece.samo se nerviras.a za citere to je normala postalo
foRt1ks je napisao/la:
jao pa dosta tema o epn i bihnet jarane nemoj igrat kad je admin u rakama djece.samo se nerviras.a za citere to je normala postalo

PA DOKLE CE OVAKO TRAJATI MORA SE ODUZETI DJECI ADMIN DOSTA IH JE VISE BA
Vjeruj, da je logosoft više propao (već Samo igram na njemu.. Ne igram puno na epn, pa baš i ne znam stanje tamo, ali b0de ni da se smiluje da slot nabaci, sve slotove ponistio, i stavio nove :/

Zadnji edit: 24.12.07 u 05:10:36

EPN ne propada i nece nikad ni propasti!
A kako mozes pricati da nikad nema admina kad u 90% slucajeva ima. Ako ti se ne svidjacu admini i server ne moras da igras.

@ cell - da je server karina nebi bio ispred bihneta i logosofta na gametracker.com i ne bih uvijek pun bio
nemas sta govoriti o serveru , kad im provider ne valja ,zoves ih milion puta da ti srede internet koji ne radi po par dana , i tek kad im ****s familiju ti naprave -.-
smarkY/off je napisao/la:
A kako mozes pricati da nikad nema admina kad u 90% slucajeva ima. Ako ti se ne svidjacu admini i server ne moras da igras.

@ cell - da je server karina nebi bio ispred bihneta i logosofta na gametracker.com i ne bih uvijek pun bio

ajde ba smarky lizo si guzu extibu da dobijes admina ( tako svi kazu) ovdje nesto drobis, nikad vas nema, a i kad ima onda dopustite svojima iz SA da ***araju drugima a ostali ban 4life
l0linh0 je napisao/la:
ajde ba smarky lizo si guzu extibu da dobijes admina ( tako svi kazu) ovdje nesto drobis, nikad vas nema, a i kad ima onda dopustite svojima iz SA da ***araju drugima a ostali ban 4life

P.S. nemoj slap ovo se moralo
EPN ne propada i nece propasti to sto ti lazes da nema admina ja kad sam god na server uso bio je neki admin a sada mozda u zadnje vrijeme znas da je kraj skolske godine pa mozda uce likovi da ne padnu,igrace se preko raspusta vise
l0linh0 je napisao/la:
PA DOKLE CE OVAKO TRAJATI MORA SE ODUZETI DJECI ADMIN DOSTA IH JE VISE BA

pa jadan nebio kolko imas godina ti??

EPN ne propada niti ce ikad popast !!
A naj zalosnije je to sto ti koji igras
svaki dan na serveru i opet pricas sranjao serveru,
ti dobro znas da na EPN u svako doba ima 1 admin, rijetko kad mozes doci a da nema admina!!

Budi zadovoljan ako nastavis odsad igrat na epn,
ako ti se nesvidja idi ba BIHNET gdje nema "nikad" citera gdje u svaka doba imas po 3 admina odjednom i gdje ti admini psuju mrtvu majku jer su debili kojima je jedini zivot CS i drugo nista nemaju ...

btw.
www.leet-division.com tamo se zali !

Zadnji edit: 24.12.07 u 05:49:35

smarkY/off je napisao/la:

Evo zasto propada

*ebo te gametracker
l0linh0 je napisao/la:

1. malo sekane ?
2. dobio sam admina na konkursu kao i ostali
3. nisam iz Sarajeva i svi su za mene jednaki
4. idi na drugi server MOLIM TE

@ LJUBOMORNE DUSE MOGU DA MI PUSE!

Zadnji edit: 24.12.07 u 06:23:10

Zato sto raja kupuju steam, a sve vise non steam ide na KGB jer stvarno najjaci non steam server
tacno ne mogu vjerovati!

kako mozes pricati admini djeca,kad si prvi ti djete! 80% admina imaju preko 18 godina zato nemas pravo govoriti tako!
ako ti se ne svidja kucaj "quit" i tebi dobro,adminima jos bolje!
epn ne propada...niti ce propast kad!!

btw mani se cs-a idi ba sa djevojkom...

ha ya

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.