Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

252 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.11.2004. u 18:25

Imam ja vec odavno napravljenu mapu de_dune2, koja et stoji kod mene na kompu i zjapi , pa reko mozda, ako hoce ovi admini da je ptave u svoju download zonu
ZIP file je tezak oko 1 MB pa ako neko zeli da je puca ovako iz razonode, tu su i botovi za 1.5 CS.
super ! nije lose !
a moze mapa posluziti i za 1.5 i 1.6 !
pojma nemam sto nece, al popravio sam nekako, sad radi, ali malo drukcije
ocigledno je neki problem sa fileom (zipom). Pojma neam sta se desava sa njim, sve ostalo radi... pokusajte kasnije skinut dok sredim problem
Ma hajd za raju postavi jos koji post, mislim da je sve ovo moglo skupa.
Jarane, de daj mi nekakav info o mapi (gdje se dogadza itd...) ovako ... ne radi ti link :/ .... ne trebash admine muchiti oko toga stavish na neki free server i u info svoj tu ubacish da ti svak skine mapu ili ovako preko teme ....

Imam i ja svojih par mapa vech duzhe vrijeme koje sam uradio pa niti sam kog zamolio niti shta ... stavio sam lijepo na geocities i rahat (sam svoj gazda)
prvo da odgovorim ovom ******. Nemogu editovati post zato sto nemam dovoljno bodova, a desi se da zaboravim link npr. Ujedno mislim da su ovi bodovi cista glupost i to sam uvijek mislio i od samog pocetka nove generacije cs biha...
da sad odgovorim ovom drugom...
procitaj tamo na downloadu o cemu se radi ukratko imas nesta... mapa slicna aztecu, al nidje veze s aztecom... texture od azteca malo mocvara i to je to i jos samo sto je de_ prefix. happy now ?
posto eto nemoze da se skine sa moje str. ako ocete da je download mozete sa http://www.counter-strike.co.ba
tamo ima na download i tamo radi, odatle sam je ja skino neki dan posto je nisam imao na kompu (format )
WoRm je napisao/la:
nisama igro tu mapu !!! beli ce mi se svidjet !!

e jel ti to sad ko pametan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.