Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Gamer Spamovi

316 pregleda · 19 odgovora · otvorena 22.12.2007. u 22:27

Gledam samo kako svi pametujete oko spama i koliko ko spama.
Da vas pitam sad, koliko vas zna uopste sta je spam???
to ti je kad dignes bezveznu temu [kao ova] ili pises po forumu sto nema veze sa temom...
spamm = kad pises neke debilnosti (Nevezane za temu) itd. Ovo je spamm

@ Ako imas neki tup predmet pri ruci uzmi ga i prebroj kolko imas prstiju.Onda se pokrij i bit ce ti fino... HAHAHAHHAHA PLACEM!
spamm= bezveze napisat neku poruku i tako nabijaju bodove 10postova=1b
da ne pisem bezveze, kad je neko pisao...

http://en.wikipedia.org/wiki/Spam_%28electronic%29
SLL4Y3RL33T je napisao/la:
spamm= bezveze napisat neku poruku i tako nabijaju bodove 10postova=1b

Spam je samo vezan za gamers.ba??

Ako imas neki tup predmet pri ruci uzmi ga i prebroj kolko imas prstiju.Onda se pokrij i bit ce ti fino...

nadam se...

♫ Pjevam ♫
Ovo nije spam, samo gledam kako jedni drugima govorite "spamas" a da ne znate sta je to ustvari.
to ti je kad neki idiot digne temu i ostali idoti daju idiotske komentare koji nemaju nikakvog smisla, bas kao mi sada na ovu tvoju ali posto ti nisi znao sta je to ne pika se
babY- je napisao/la:
to ti je kad neki idiot digne temu i ostali idoti daju idiotske komentare koji nemaju nikakvog smisla, bas kao mi sada na ovu tvoju ali posto ti nisi znao sta je to ne pika se

hahahahaha
Dobro onda izvinjavam se,ja sam mislio na one prave spamove sto zarazavaju racunare.Sorry onda... >
SHELBY je napisao/la:
Dobro onda izvinjavam se,ja sam mislio na one prave spamove sto zarazavaju racunare.Sorry onda... >

moram se nasmijat znam da niko rodjen sa znanjem

al
hahahahaahahah
               SHELBY je napisao/la:

hahaha
               babY- je napisao/la:

De mu reci molim te. Nisu mu do sad rekli jedno mali milion puta
morph. je napisao/la:
De mu reci molim te. Nisu mu do sad rekli jedno mali milion puta

Potpis?
spam ti je sama ova tema, i spam ti je skoro svki post koji si dobio na ovu temu... pa cak i ovo ja mislim da je spam... al manji neg ostali...
sorry buraz al moram se nasmijat

mogo si pitat prije nego sto otvoris temu aj eto

zz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.