Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 7 bodova

WOW@Pomoc

296 pregleda · 18 odgovora · otvorena 22.12.2007. u 20:53

Kad se reggam na Terra server, i kad se krenem loginat pise da bi igrao trebam imati burning crusade(ovo je zza prijatelja acc). Ja imam acc odavno i nemam burning crusade i mogu normalno igrat kako napravit da bez burning crusada udjem na terru??
Ne mozes igrati bez burning crusade sigurno...ko sto ti ovaj veli nemoguce je moras to imati.
ja igram bez TBC kad krenem da udjem na njegov pise mi da nemogu jer nemam tbc a na svoj udjem
tadRee! je napisao/la:
ja igram bez TBC kad krenem da udjem na njegov pise mi da nemogu jer nemam tbc a na svoj udjem

kako se bolan ofiras na terranet nemozes bez TBC
Na terri, nemozes igrati bez tbc-a, ali postoje serveri za wow (Bez tbc-a)..

wowstatus.net

@ Arif : Nemoze na terri, to moze na orginalu, samo nemoze be u dranea uzet, ali na terri ni to nemoze..

Zadnji edit: 22.12.07 u 15:40:54

ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite
nFk`crYbabY je napisao/la:
ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite :\'(

kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!!
ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite :\'(

UPRAVU JE LIK NE PAMETUJTE , sad sam bio kod Tadrea , i nema TBC samo nemoze rase one utez bloodelf etc...

to je moguce jer nemogu pravit rase blodelf i dranei ..
I©EB0Y je napisao/la:
kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!!

tup?
I©EB0Y je napisao/la:

Pa nemorash skidati patcheve, preko lunchera, nadjes na netu i dl..
oldies`yassa je napisao/la:
Ubite se?

treba majkem
I©EB0Y je napisao/la:
Nema sanse da udjes bez burning cursade... NEMA!! :\'(

bez TBC-a nemoze samo u outland i nemoze pravite BE i Draenei , HF!
entelu je napisao/la:
bez TBC-a nemoze samo u outland i nemoze pravite BE i Draenei , HF!

private serveri su nesto drugo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.