Kad se reggam na Terra server, i kad se krenem loginat pise da bi igrao trebam imati burning crusade(ovo je zza prijatelja acc). Ja imam acc odavno i nemam burning crusade i mogu normalno igrat kako napravit da bez burning crusada udjem na terru??
Pitanje
Poništeno pitanje
7 bodova
WOW@Pomoc
296 pregleda · 18 odgovora · otvorena 22.12.2007. u 20:53
Nema sanse da udjes bez burning cursade... NEMA!!
Ne mozes igrati bez burning crusade sigurno...ko sto ti ovaj veli nemoguce je moras to imati.
Skini TBC i idi na http://wow.terra.net.ba/antirx
ja igram bez TBC kad krenem da udjem na njegov pise mi da nemogu jer nemam tbc a na svoj udjem
Sta bi ti ti bi se hebo a da ne umaces?
tadRee! je napisao/la:
kako se bolan ofiras na terranet nemozes bez TBC
| ja igram bez TBC kad krenem da udjem na njegov pise mi da nemogu jer nemam tbc a na svoj udjem |
kako se bolan ofiras na terranet nemozes bez TBC
Na terri, nemozes igrati bez tbc-a, ali postoje serveri za wow (Bez tbc-a)..
wowstatus.net
@ Arif : Nemoze na terri, to moze na orginalu, samo nemoze be u dranea uzet, ali na terri ni to nemoze..
wowstatus.net
@ Arif : Nemoze na terri, to moze na orginalu, samo nemoze be u dranea uzet, ali na terri ni to nemoze..
Zadnji edit: 22.12.07 u 15:40:54
ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite
nFk`crYbabY je napisao/la:
kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!!
| ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite :\'( |
kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!!
UPRAVU JE LIK NE PAMETUJTE , sad sam bio kod Tadrea , i nema TBC samo nemoze rase one utez bloodelf etc...
| ACC NE TREBAS IMAT BURNING CRUSADE samo moras imat patch za BC...samo bez bc ne mozes praviti rase blood elf i dranei...jao ovih spamera... umrite :\'( |
UPRAVU JE LIK NE PAMETUJTE , sad sam bio kod Tadrea , i nema TBC samo nemoze rase one utez bloodelf etc...
to je moguce jer nemogu pravit rase blodelf i dranei ..
to je moguce jer nemogu pravit rase blodelf i dranei ..
I©EB0Y je napisao/la:
tup?
| kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!! |
tup?
Ubite se?
I©EB0Y je napisao/la:
Pa nemorash skidati patcheve, preko lunchera, nadjes na netu i dl..
| kako ce instalirat peach za burning crusade kad nema burning crusade majke ti !!! |
Pa nemorash skidati patcheve, preko lunchera, nadjes na netu i dl..
Jbg ,neznam ja nemam tbc a igram ..
oldies`yassa je napisao/la:
treba majkem
| Ubite se? |
treba majkem
I©EB0Y je napisao/la:
bez TBC-a nemoze samo u outland i nemoze pravite BE i Draenei , HF!
| Nema sanse da udjes bez burning cursade... NEMA!! :\'( |
bez TBC-a nemoze samo u outland i nemoze pravite BE i Draenei , HF!
entelu je napisao/la:
private serveri su nesto drugo
| bez TBC-a nemoze samo u outland i nemoze pravite BE i Draenei , HF! |
private serveri su nesto drugo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.