Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

Cd-key steam problemčić

299 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.12.2007. u 19:23

Kao prvo da se zahvalim momku koji mi je poklonuo orginal cd-key sa nickom isak.Kojem je juche bio 20.eti rodzendak i neka ti je sa srechom jos 1100.takvih

Hvala

E vako ukucam orginal cd-key za CS 1.6 i trazi mi nakav cd,a koji mozete vidjet na slici dolje ispod,e sad kad ukucam tudji steam acc (user name i password) onda mogu da igram normala,e sad treba mi taj cd koji se trazi da ubaci u dvd-rom.
I kad idem sa svojim normalno napravljenim acc i hochu da aktiviram produkt izbaci mi tu sliku.

E sad meni treba link od tog cd-ea.
Nemam vremena da trazim.
Znaci ne mori na msn de ovo de ono bla bla . Linkove pisite na temi ako je warez salji na PM.(ili ko ima ta dva cd-ea nek se javi da se dogovorimo )
Razlog sto ti izbacuje da ubacis cd/dvd , kao na slici, je zato sto je software , u ovom slucaju CS legalno kupljen, i to podrazumjeva da imas taj cd koji si kupio.... On ti trazi kod produkta ali cd mora da bude u cd rom .. Da, to je radi zastite softwera (da vise ljudi ne bi koristilo jednu licencu) Tako da ces morati da krekujes taj CS... Ili da ti drug da taj CD....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.