Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diablo 2 (no cd key)

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.11.2004. u 20:14

Zanama me sta mi sve treba da igram diabla na netu ali nemam original.i koji su najboji serveri.Konekcija je kablovska ,pa hoce li mi stopati?
moras imt orgilal cd !! ja mislim nisma siguran ali saznat cu pa cu ti javit ... imas ki slucajno msn!!
soce,skini crackove i patch orginalni ili patch za expansiju sa www.battle.net i onda u google.com upisi da ti nadje NO CD CRACK i kad skines to patchujes Diablo II i onda www.pvpgn.de i tamo imas servera i pise ti za koje je igre npr. wc3,wc3:tft,diabloII,diablo:lodr i tako jos eke igre uzmes taj IP i pomocu jednom programa neznam kako se tacno zvao ja mislim gatway(uglavnom isti je kao kad igras wc3 na netu sto ti treba da upises server) i onda dodaj to i udjes u igru i na taj server i game is
ready

evo ovdje ces imat i taj no cd crack
http://pvpgn.lortrader.com/files.html
ovako :
treba ti patch v1.10 i crack za taj patch !
onda kad to instaliras poslat cu ti server za ender (poljski ili ceski server) , tamo su ti svi nasi !
i nakon toga mozes igrati !
samo ne zaboravio kreirati accaunt i dodati ma na f listu !
moj accaunt je VR6
ma o kakvim ti poljacima cesima pricas ba ? gdje si ti zagorio i gdje ti igrash diabla nije mi jasno ?

da podesish d2 da igrash na enderu go to bnet.tog.net
Ma ti svi serveri su beze, kupi ba org cd-key i igraj na pravim serverima.....
Visi0nDado je napisao/la:

kao prvo:
znas li ti koliko treba para i benzina da ode do nekog grada da kupi diablo II org. key , kao drugo trazio je kosto vidis na imeni teme no cd key!!ako uradi sta sam mu ja dao moce igrat i sve ta ja sam igro!
Wishmaster je napisao/la:
               Visi0nDado je napisao/la:

kao prvo:
znas li ti koliko treba para i benzina da ode do nekog grada da kupi diablo II org. key , kao drugo trazio je kosto vidis na imeni teme no cd key!!ako uradi sta sam mu ja dao moce igrat i sve ta ja sam igro!

jarane, imasl ti neko vani nek ti on kupi cd-key pa nek ti posalje......
imam ja jedan org. key da prodam ... za detaljnije mi send PM ili javi na msnu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.