Ovak' moj steam je ukraden, znaci, mogu li ga ja vratiti ako znam secret question? Kad idem retrieve lost account pise da je email poslan na tu i tu adresu, al mi ne dolazi , PLZ
Diskusija
steam
0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.12.2007. u 15:42
taj koji ti je steam ukro je promijenio mail nema sanse...meni je tako ch1p mazno
hmmm i meni je se desilo kada sam zaboravio na gamers.ba pass onda sam iso na zaboravi pas i te stvari i nije poslo na e-mail poruku izgleda da je za sad nesto pokvaren sajt ili tako nesto
MOJ SAVIJET JE DA SE OBRATIS SA E MAIL TAMO KOD KOGA VEC TREBAS ZA TAJ STEAM PISE TI SIGURNO NEGDJE NEKA ADRESA ZA NEKE PROBLEME I TO JBG NEZNAM TO JE MOJ SAVIJET
MOJ SAVIJET JE DA SE OBRATIS SA E MAIL TAMO KOD KOGA VEC TREBAS ZA TAJ STEAM PISE TI SIGURNO NEGDJE NEKA ADRESA ZA NEKE PROBLEME I TO JBG NEZNAM TO JE MOJ SAVIJET
ma ne mozes nikako ja mislim, tako je i mene i josh sam znao secret question i bio sam promjenio mail i sve to al opet ga je neko uzeo al trazio mi je neki cd key tako nest
nemoguce je da ga vratis jer kao sto rece momak gore promjenjen je mail... sry eldore
eXeL_xXx je napisao/la:
Imba
| taj koji ti je steam ukro je promijenio mail nema sanse...meni je tako ch1p mazno |
Imba
Kad smo vec kod toga ko je ukro, skullz0r
Tacno, ako je mail promjenjen, poselami se sa tim.. Kad ste idioti, stavite pw : 12345 i mislite da niko nece skontati..
Idi na valve sranicu i reci da blokiraju taj account tj. prijavi da je ukraden, mozda ti i vrate a ako nista blokiraju.
Poselami se ti sa tim steamom 
Nema od tog nista, djaba ce ljude tamo uznemiravat.
Odvoji 20km i kupi sebii novi, i nemoj ga davat takvim jaranima kao sto ti je skullz0r

Nema od tog nista, djaba ce ljude tamo uznemiravat.
Odvoji 20km i kupi sebii novi, i nemoj ga davat takvim jaranima kao sto ti je skullz0r
Post dobio aplauz od Schulz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.