Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS BiH Logo

851 pregled · 13 odgovora · otvorena 19.12.2007. u 23:41

Ok umjetnici, evo vam prilika da i sami stvorite nešto za domaću CS scenu. Treba uraditi logo za CS BiH stranicu (tj. oficijelnu stranicu BiH CS liga od sada pa nadalje i ubuduće). Potrudite se oko ovoga, pa će se i admini potruditi za vaše bodove.

Potrebno je na ovu pozadinu ubaciti logo, ali tako da ništa što vi uradite ne ide do dna slike zbog neuklapanja sa background layerom.

Znači na vama je da dizajnirate logo, nebitno hoće li on biti textualni ili grafički, bitno je samo da dobro izgleda. Poželjne boje su : plava, narandžasta i nijanse crno-bijele.

Morate raditi u layerima u PS-u i imati . psd

HF
Evo par slika qme

1.Slika

2.Slika

BICE JOS SLIKA SAMO DA SKINEM SA NETA PAR BRUSHEVA

Ja se izvinjavam za ove slike tek sam kasnije vidio da treba odredena pozadina biti.Nisam procitao kako treba zato zbog ovog trebam dobiti samaru pravilno evo napravicu sliku sa ovom pozadinom

1.Slika broj 1

BICE EDIT
               h0p! je napisao/la:

Ovaj mi je prejak ostali su nanjinjani skroz
Mogu ti uraditi u Photofilteru dobru sliku, ako zelis tako...
pm me
nije vezano za ovu temu ali mogu li ja jednu od ovih slika stavit na potpis na slovo T
ako moze more li mi neko rec kako
               bubu je napisao/la:
nije vezano za ovu temu ali mogu li ja jednu od ovih slika stavit na potpis na slovo T
ako moze more li mi neko rec kako

nije problem uploudovacu sto budem napravio pozz
evo prvi ovo je na brzinu za 15 min. nadam se da nije loshe

[link]http://img225.imageshack.us/my.php?image=kanterstrikelogohg3.jpg[/link]
idi kemo lezi dat cu ti marku
               LavShinoda08 je napisao/la:
idi kemo lezi dat cu ti marku

ahah...ocel se odluciti vise za koji!
85.25.71.147:27174-- ovo je moj server i na njemu treba admina ..... POSJETITE GA!!! server se zove MarinaC

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.