Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

MSN - Problem

241 pregled · 19 odgovora · otvorena 19.12.2007. u 13:28

ne znam mozda je bila tema ali imam problem sa msn-om danas...pokusavam da se logujem i izbaci mi :

nidje veze a firewall nije ukljucen...zna li neko mozda do cega je?
to je i meni bilo to ti je zato sto ti nije ti tocan datum i vrijeme mora ti bit datum i vrijeme na kompu tocno i kad namjestis fino datum i vrijeme iygasi i upali msn i radit ce ti

Zadnji edit: 19.12.07 u 07:34:43

ako ti nije firewall ukljucen onda ti je sto zerO kaze do vremena i datuma i meni se to desavalo nema sta drugo biti
neznam probaj reinstalirati msn pa onda upali ugasi modem trebalo bi da radi isto mi se desavalo nekoliko puta i sad normalno radi
imanije to sranje bilo !ides izbrises msn rr racunar i opet instaliras!! ako nemoze tako!! pise troubleshot onda!! kliknes odma lijevo cekas cekas onda desno i to je to:S ak si skonto
reinstaliro sam msn 2 puta i nemere...i restartovo komp...a *** vas sve to uradim...
kad oces da udjes u msn nesto ti se stvori! pise troubleshot i tako kliknes na trobleshot malo cekas dok to isprave i odma ti se nesto desno stvori ako nije do tog onda neznam:
               VolcaNo. je napisao/la:
ma izbrisi skroz taj MSN sa compa pa ga ponovo instaliraj

a glupog choeka omg...jel ti trebam crtat

probao sam troubleshot 14184712847 puta...
Pa klikni na TROUBLESHOOT, kada ti iskvaci sve idi repair pa onda cancel ucice ti 100%, ako ne samo RR komp i
gotovo.

GL

EDIT: ili mozda imas virusa.. posto sam ja imao i samo instalirao nod32 rjesio sve za 1sat

Zadnji edit: 19.12.07 u 08:12:35

To meni uvijek bude,al' iz 3-4 puta se konektujem :-/
idi na "TRULEB0G"

Kad ochita onda "Repair" .....
               man1aQ. je napisao/la:
idi na "TRULEB0G"

Kad ochita onda "Repair" .....

cek jeste vi stwarno glupi ili se pravite PA LEPO KAZEM DA SAM ISHAO NA TROUBLESHOT A VI PONAVLJATE...

@ 53m!r#
jesi li ti na lechenju nekom?
Pa pokusaj nekoliko puta,mora se konektovati i meni bude to kao sto sam rekao ...
               Wertu je napisao/la:
Pa pokusaj nekoliko puta,mora se konektovati i meni bude to kao sto sam rekao ...

A nece ni meni jbt. pokusao sam do sad najmanje 50 puta i isao na TRUBLERSHOT i na HELP i RR komp, nikako nece
Sta da radim ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.