neznam da li je ova tema bila al treba mi program preko kojeg mogu upravljat mis putem mibitela skino sam neki program WMouseXP 1.2 PC-SIDE i Mobile-Side al opet nemoze mozda jer je PC-Side Trial ........mze ti mi reci neki drugi program preko kojeg mogu to radit il naci full verziju od ovog programa sto ja imam
Diskusija
upravljanje misem
215 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.12.2007. u 17:07
Koji ti je telefon?
Na SE moze odmah remote control bez ikakvih programa.Sad samo napisi koji ti je telefon, i ja ti napisem
Na SE moze odmah remote control bez ikakvih programa.Sad samo napisi koji ti je telefon, i ja ti napisem
Fr0sT je napisao/la:
Jaro SE je u mene al nemoze pokusavo sam svasta eto ako znas samo reci
| Koji ti je telefon? Na SE moze odmah remote control bez ikakvih programa.Sad samo napisi koji ti je telefon, i ja ti napisem |
Jaro SE je u mene al nemoze pokusavo sam svasta eto ako znas samo reci
m!rZ@ je napisao/la:
Trebas imati bluetooth adapter, preko kojeg spojis mobitel s kompom i ides na remote control... Tako bi moralo raditi, a postoje i neke aplikacije za tu svrhu, pa et ako ne uspijes, pokusacu naci.
Jaro SE je u mene al nemoze pokusavo sam svasta eto ako znas samo reci |
Trebas imati bluetooth adapter, preko kojeg spojis mobitel s kompom i ides na remote control... Tako bi moralo raditi, a postoje i neke aplikacije za tu svrhu, pa et ako ne uspijes, pokusacu naci.
Zadnji edit: 18.12.07 u 11:35:45
mcill je napisao/la:
imam ja BT adapter i sve to al kako mislis remote control haj ako nije problem da mi sve objasnis:::::
| Trebas imati bluetooth adapter, preko kojeg spojis mobitel s kompom i ides na remote control... Tako bi moralo raditi, a postoje i neke aplikacije za tu svrhu, pa et ako ne uspijes, pokusacu naci. |
imam ja BT adapter i sve to al kako mislis remote control haj ako nije problem da mi sve objasnis:::::
telefon
?koji
?koji
mcill je napisao/la:
Da.Ja mislim da pod bluetooth postavkama,imas opciju remote control i izaberes nesto presentation,media player i ima office (cini mi se).Davno sam to radio sa SE700i.
| Trebas imati bluetooth adapter, preko kojeg spojis mobitel s kompom i ides na remote control... Tako bi moralo raditi, a postoje i neke aplikacije za tu svrhu, pa et ako ne uspijes, pokusacu naci. |
Da.Ja mislim da pod bluetooth postavkama,imas opciju remote control i izaberes nesto presentation,media player i ima office (cini mi se).Davno sam to radio sa SE700i.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.