Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow@taren mill

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.12.2007. u 22:32

evo poceo danas da igram na tarren mili lvl 10 orc lock....nevazno ali cudi me bas nesta presao sam pola kalmindora ali nisam dosta vidio igraca mozda jedino u orgrimaru oko 20,30 to me zbilja cudi znate li vi sta je to il su instanci ali nevjerujem da je toliki broj bas u instanci ..ili znateli neki server jos gdje ima dosta igraca...samo bez glupih odgovora plz tek sam poceo na org pa ....thx unaprijed
10 lvl, prosao pola kalimdora? ne bi ti prezivio ni put u Barrense, a kamoli sta dalje. Mozda mislis pola Durotara . Uglavnom nidje veze, Tarren Mill je posebno naseljen balkanskim igracima tako da ti preporucujem da ostanes
omfg cuj ga, oces da vas je 200 u durotaru ... ?
Glavni gradovi su puno ljudi ... cuj pitanja, AAHAHAHAHHA
takethree je napisao/la:
omfg cuj ga, oces da vas je 200 u durotaru ... ?
Glavni gradovi su puno ljudi ... cuj pitanja, AAHAHAHAHHA

samo tako si mi idol...qme ja sam igro jucer na private server u durotaru posebno u orgrimaru oko 400,500 online igraca da nepricam dalje u barensu ukopno 7000..bar je pun a na tarrenu to neprimjecujem ....
u ogrimaru kraj pekare ili kod pivnice uvjek ima igraca

^^ msg me /w Nate
ma tarren mill je dobar

al je Al`Akir jos bolji uvjek puno raje i predobar no comment
LavShinodaFM je napisao/la:
u ogrimaru kraj pekare ili kod pivnice uvjek ima igraca

^^ msg me /w Nate

Otvorio Lav birtiju pored banke u Ogrimaru dode dosta raje,treba bruka salim se...

Zavisi u koliko si igrao i tako to,igrao sam na Tmu i bilo je dosta raje posebno nase,ja,arTificial,Ajon,Enta,numa,Chema itd.

Server ko server nije los
Ma kume igram na Tarren Millu i nije losh server ... btw. ako ti se ne djasvi idi na Magtheridon i gotovo.
Chemical je napisao/la:
Ma kume igram na Tarren Millu i nije losh server ... btw. ako ti se ne djasvi idi na Magtheridon i gotovo.

pa podrazumijeva se , a ne ***aljni misery , nemogu uzeti av nit ab a makar av , izuzetak debilizma grp , kako je samo glup tm , a bg , josh gluplji , mora kad je misery
Firebite je napisao/la:
pa podrazumijeva se , a ne ***aljni misery , nemogu uzeti av nit ab a makar av , izuzetak debilizma grp , kako je samo glup tm , a bg , josh gluplji , mora kad je misery

nemozes uzeti AV? da ti qme nisi alijansa mozda jer hordasi ownaju AV na TM
aRtificial je napisao/la:
nemozes uzeti AV? da ti qme nisi alijansa mozda jer hordasi ownaju AV na TM

koliko sam dosad igrao , svaku sam izgubio , udjesh na mag , nemogu meda ally :S
Imao sam Trolla na Al'akiru, pa su moji hordijaneri presli u Aliance...ja sam prebacio lika na TM, prestao sam igrati u junu ove godine ,ali kontam u februaru poceti opet na Aliance.Sto se tice samog Al'akira kao servera, odlichan server Hardcore server, i zato ovaj server preporucujem jer sam sam dosao sa Dunemaula.
lol drug .. bude drama raje ba .. samo zavisi oko koliko sati si ti to bio ... ujutro i nebude bass ness .. ali navece drraamaa ...

/w RealLinuX

Undead Rogue lvl 53
Lerk je napisao/la:
Imao sam Trolla na Al'akiru, pa su moji hordijaneri presli u Aliance...ja sam prebacio lika na TM, prestao sam igrati u junu ove godine ,ali kontam u februaru poceti opet na Aliance.Sto se tice samog Al'akira kao servera, odlichan server Hardcore server, i zato ovaj server preporucujem jer sam sam dosao sa Dunemaula.

pa dodji u hordase svi smo tamo... j**o alijansu ba
Firebite je napisao/la:
koliko sam dosad igrao , svaku sam izgubio , udjesh na mag , nemogu meda ally :S

Da, u ranku 60-ih lvla...

Dingaj 70 pa onda vidi razliku.
e bolan dodjite na dunemaul puno nase raje sa balkana a ima i dosta igraca u svako doba sem u 4-5 izutra
/w Iicoo
ajmo sada svi kolektivno koji su imali nesto protiv tarren milla neka se udara koljenom u plucnu maramicu ... hvala

cuj ne mozes bg dobiti ... obrisi acc molim te
Smok3 je napisao/la:
Da, u ranku 60-ih lvla...

Dingaj 70 pa onda vidi razliku.

ja kad sam imao mage na magu , koji god da sam bio lvl i kad god odigramo ab ili wsg , nijednu nikad ne izgube , zasto ? zato sto nije misery ha ya , a ne misery smece , mora kad se tm raspada
Mozda i ja dodzem na tarrenmill ili cu na burning legion neznam razmisljam ))
Aroma daj char name, javim ti se kad uzmem prepaid =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.