Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

SRO BOT

239 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.12.2007. u 14:30

treba mi zadnja versija sro bota i neko da mi objasni kako radi te kako ga namjestita za odedeni server
Dzaba ces ga i ako nadjes koristit jer poslije 18 decembra ni jedan bot se nece moci koristit samo isro bot koji je "oficijalni silkroad bot" koji se placa da bi se koristio nece te banovat nece ti niko nista tako da se dzaba mucis ja imam t-bot sto sam na drugim charovima koristio al ne radi ima 5 6 dana izgleda da su vec zabranu stavili
Dzaba ces ga i ako nadjes koristit jer poslije 18 decembra ni jedan bot se nece moci koristit samo isro bot koji je "oficijalni silkroad bot" koji se placa da bi se koristio nece te banovat nece ti niko nista tako da se dzaba mucis ja imam t-bot sto sam na drugim charovima koristio al ne radi ima 5 6 dana izgleda da su vec zabranu stavili
SilkRoaD je napisao/la:

ne radi tebi kad neznaš ja ga imam i radi mi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.