Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 35 bodova

W200i-softver promjena

249 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.12.2007. u 11:48

Vako - zelim znati jel moguce da se promjeni softver,jer citao sam teme u zadnje vrijeme kod nekih gamera koji su su pokrenuli istu temu kao i ja, Jel moguce da se uradi ta promjena,jer smeta mi to sto nemam Bluetooth,pa moram sve na infrared prebacivati il preko usb, i ako je moguce kako na koji nacin,kako i sta uradit.

Evo 35 od 36 mojih bodova nemam vise.
Molim iskusnije ljude da postaju. Idiots and spamers go away,we dont need you

Zahvaljujem unaprijed
odneses u mobil shop gdje servisiraju to i platis 30-40 maraka i imas bluetooth
Prvo se nasmijah fino i onda hajd reko da napisem post,kao privo radim u servisu telefona i racunar i prodaja i tako dalje bla bla.

Kao prvo moguce je ubacit na tvoj telefon drugi softwer,al moze da ti telefon crke i bude mrtav i nemoze se upalit ,al da se i to sredit ,ali sve zavisi od majstora i njegove opreme i njegovg znanja.

Ali neki telefoni mogu to ali neki nemogu pa zato nevjerujem da tvoj moze.

PS K!llum!nAt! -> nemoze se na telefon ubacit software za bluetooth ako nema hardwerski bluetooth.
xE0N je napisao/la:
Prvo se nasmijah fino i onda hajd reko da napisem post,kao privo radim u servisu telefona i racunar i prodaja i tako dalje bla bla.

Kao prvo moguce je ubacit na tvoj telefon drugi softwer,al moze da ti telefon crke i bude mrtav i nemoze se upalit ,al da se i to sredit ,ali sve zavisi od majstora i njegove opreme i njegovg znanja.

Ali neki telefoni mogu to ali neki nemogu pa zato nevjerujem da tvoj moze.

PS K!llum!nAt! -> nemoze se na telefon ubacit software za bluetooth ako nema hardwerski bluetooth.

Slazem se sa Xeon, nemoj to raditi jer ce ti se dzaba sje**t fon. Pa ces morati kupiti drugi. A naravno da moze, u koliko ima prostora u fonu (mislim hardwerskog). Samo pazi ko ce ti to raditi!
sve se može napravit,doduše ne na svim mobitelima ali na velikoj većini njih se može,samo je pitanje koliko ćeš biti uporan.
dat ću ti ja jedan link samo dok ga nađem,to ti je forum dečki koji se stvarno kuže,doduše na engleskom je ali vjerujem da ti to nije problem,pa ako ti oni ne pomognu,onda neznam tko će.
http://forums.mobiledia.com/cat2.html
tu ćeš naći objašnjenja kako flashat mob,dekodirat ga otključat dodatne opcije i još dosta stvari,ali oni ti neće dati programe za te stvvari jer i kod njih je to warez,moraš tražit nekoga od forumaša na pm da ti pošalje link i te fore, ili jednostavno malo guglat.

Zadnji edit: 11.12.07 u 10:41:59

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.