Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crysis online

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.12.2007. u 16:26

Ev poslije iggijeve teme sam slucajno nasao ovo
http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=25&page=1&search_by=name_ip&query=&game=crysis&loc=_all&x=24&y=10

Pa se pitam jel iko od vas probao igrat online kako se igra sta i tako?
nisam znao da ima servera, nadam se da ne treba nikakav orginal cd key ili nest xD ako ne treba probacu sada odmah.

edit : probao treba ocito orginal cd key jer za svaki server kaze da ne valja...

edit 2 : nasao sam malo preko google piratski server radi odlicno ping 60-70

91.192.210.239:64087 No Auth - Cracked Server [Team-NeO.com]

Zadnji edit: 09.12.07 u 10:58:18

cold_metal je napisao/la:
nisam znao da ima servera, nadam se da ne treba nikakav orginal cd key ili nest xD ako ne treba probacu sada odmah.

edit : probao treba ocito orginal cd key jer za svaki server kaze da ne valja...

sminkica , a kako se vama cini ova crysis igra , ja licno nisam neki fan
cold_metal je napisao/la:

trebalo i meni.....taman da ne postavljam temu novu

hvala
ej kako se connect na taj server :S

ja idem tamo i kucam taj IP i nista pise mi samo you are disconnected form server :S:S

sta i kakao treba uradit
crysis je malo komplicirano na netu igrati z*** servera ali ima ih americkih i francuskih probajte na www.game-monitor.com
odes multiplayer , internet games (tako nest) ne lan , i onda create acc. (besplatan je napravi se u 2sec. samo treba mail , password, username) odma se logujete , i dole ima connect to ip , ukucas rucno ip sa portom bez passworda i udje na server.Mozda nece da udje nekad jer je pun , ja sam juče usao bilo jedno mjesto prazno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.