Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OTAC PLAYSTATIONA

350 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.12.2007. u 11:24

Akademija interaktivne umjetnosti i znanosti (Academy of Interactive Arts & Sciences, AIAS) će ovogodišnje priznanje za životno djelo dodijeliti čovjeku koji je stvorio PlayStation i vodio taj odjel Sonyja sve do mirovine

AIAS svake godine dodjeljuje niz priznanja za ostvarenja na polju zabavnog softvera.

Kategorije su raznovrsne i variraju od najboljih igara godine za konzole i PC, pa do najupečatljivijih virtualnih likova. Ceremonija dodjele nagrada održat će se jedanaesti put zaredom u veljači iduće godine u Las Vegasu, a tom će prigodom Ken Kutaragi dobiti priznanje za životno ostvarenje.

Ukoliko ne znate, Kutaragi je bio ključan čovjek za PlayStation u Sonyju, upravo onaj kojeg mnogi navode kao najzaslužnijeg za PlayStation One, PlayStation 2, PSP i posljednji, trenutno aktualni PlayStation 3.

Prije njega, ista su priznanja dobili Shigeru Miyamoto iz Nintenda, genijalac Sid Meier, osnivač id Softwarea John Carmack te još neke značajne osobe iz industrije igara.

Preuzeto sa tportala...
               FLEXIBLQ; je napisao/la:
Fina vijest...Al je nisi trebao ovdje postati ukrast ce je neko i poslati za vijest

Poslao sam je i na vijest , zeznuo sam se sto sam je vako' stavio
Bila u "Vijestima" ili "ovde" vi ste je procitali.

Btw. Dobra vijest
jera postavi je kao vijest,nemoj ovdje, ali u svakom slucaju svaka cast

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.