Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Zvucnici krce , kad igram cs !

290 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.12.2007. u 01:10

Znaci, ne koristim slusalice kad igram csa, nego nako na zvucnike.
E sad, zvucnici rega, rade sve i do preksinoc su fercerali i na csu, al sad odjednom kad igram csa '' KRCHI I CUJE SE DVAPUT npr, neko baci bombu dva puta govori ono fajer in hol, i kad pucam dupla isto cujem dva puta pucanj, kao neki eho nesto.

KRCE SAMO U CSU, OTALO RADE NORMALNO

Da nije ko imao slican problem ili da nezna do cega kako je ?

et 20 pts, solidna kesica bodova !

kod mene je to dole desno u cosku onaj Xreat 3D sound pa tu nastimas ono visinu prostorije jeli dubljee ili plicee
ee ovako slusaj sta ces da uradis znams at je dole gdje ti je sat naaci ces plavu ikonu pise nanjoj sound effect udes tu i vidje ces pise environment tu stavi none i sve ce ti biti ok tako bi trebalo bar meni je to jednom problem bio i vidi jel ti karaoke namjesten to je ono da bude dubolji ili plici glas nadam se da sam ista pomogao

Zadnji edit: 06.12.07 u 19:25:01

to sto vi govorite ...nemora znaciti da je tako kod njega sve ovisi o zvucnoj karti...recimo kod mene je bila AV-Rock, sad je program Realtek....odes tu i podesis na prostoriju living room...ako nije to oprobas jos neku prostoriju ako ni to...e onda bas neam pojma sta je da nije equalizer se pokvario na mjuzi...ili u cs ...
slushe lagano i neces imati problema,a zvucnike samo za mjuze ostavis,ha ya

Post dobio šamar od KilluminAti

aCt`FUSION je napisao/la:
slushe lagano i neces imati problema,a zvucnike samo za mjuze ostavis,ha ya

tisu n00be nije to pito...nije pito tvoje strucno glupo misljenje...

Post dobio šamar od KilluminAti

probao sam i slusalice isto sranje sacu probat ovo oko sounda jel pa cu javit ! ako ko ima jos prijedloga samo pucajte.
a ovi sto valjaju gluposti otvorit cu ja jos jednu temu sam za vas !

@ EDIT

PROBAO SAM TO NECE ISTO KRCI :S

Zadnji edit: 06.12.07 u 20:02:06

idi na control panel sound and audiio devices/volume/advanced i nastimaj onaj equaliser neke smanji mislim da je do toga . ili vidi u cs da ti nije na opcijama low namjesteno imas u Audio opcijama pogledaj !
sow* je napisao/la:
ee ovako slusaj sta ces da uradis znams at je dole gdje ti je sat naaci ces plavu ikonu pise nanjoj sound effect udes tu i vidje ces pise environment tu stavi none i sve ce ti biti ok tako bi trebalo bar meni je to jednom problem bio i vidi jel ti karaoke namjesten to je ono da bude dubolji ili plici glas nadam se da sam ista pomogao

"KRCE SAMO U CSU, OTALO RADE NORMALNO"

da mu je do toga krcilo bi mu svugdje njemu sam u cs krci koliko sam ja skonto jel da ?
LavShinodaFM je napisao/la:
probao sam i slusalice isto sranje sacu probat ovo oko sounda jel pa cu javit ! ako ko ima jos prijedloga samo pucajte.
a ovi sto valjaju gluposti otvorit cu ja jos jednu temu sam za vas !

@ EDIT

PROBAO SAM TO NECE ISTO KRCI :S

Slusaj,meni se isto desavalo jedno vrijeme.Ali kod mene je krcala na sluskama,Rjesenje: sacekao sam 3-4 dana i sve je proslo,pa se nadam da ce i tebi.
h0p! je napisao/la:
"KRCE SAMO U CSU, OTALO RADE NORMALNO"

da mu je do toga krcilo bi mu svugdje njemu sam u cs krci koliko sam ja skonto jel da ?

mazda si dirao volume u cs folderu pa stavi 1 tako je oj drug stavljao 1.2.3 i krcalo mu ozbiljno probaj
system restore.. vrati kad ti nije krcalo ..

Post dobio šamar od Schulz

100 % si log off comp a kanter ostavio upaljen
i onda usao u kanter i krci
jarane kad udzes u cs options i to restartuj
kad restartujes probaj onda samo restart u audio udzes ima restart i tako ce ti staviti kako je bilo
sretno
Meni je tako bilo kad sam igrao mapu cs_siege.Ostao mi eho kao da sam u nekoj sali.Probaj na new game kreirati dust2 ili bilo koju i nece vise biti tog eha.Barem je tako bilo kad mi se desilo

Zadnji edit: 07.12.07 u 11:21:23

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.