Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs:source

197 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.12.2007. u 22:15

Ev nesto razmisljam na prelazak sa 1.6 na source. Cuo sam da je mnogo lakse igrat za razliku od 1.6ice. Zanimaju me vasa iskustva, i razlozi jer ev skidam fajl od 1.5 GB pa da ne skidam dzaba.

PLS BEZ SPAMA
Ne skidaj beze jer verzija cs source i nije nesto !! Barem ja tako mislim Instalirao , poigrao i uninstalirao ! cs 1.6 nema mu ravnog
Brate ko god da ti je rekao da je lakse igrat css od v1.6 gadno te jamio za brava

Jedino sto mi se nesvidja u css - u su modeli onih retardiranih cika , omfg kako su samo retardirani , opalis mu hed i neznas da si mu ga opalio :S

cs1.6 meni bolja igrivost , iako je realniji i graficki bolji css
Bolja grafika igraci imaju malo veci "odraz" kad skacu ja tu nemam blage samo rafal i vecinom pogodim u glavu kroz zid ne djeluje bas tj kad pogodis nekoga kroz zid malo hpa mu skines naravno zavisi i od debljine zida Svaki ili skoro svaki server na netu ima svoj hltv. Ovo kazem za public servere za cw ne znam et toliko
ARTX ti je sve rekao.Samo malo "dotjeranija grafika",a ostalo (kako sam gledao jarana) nula. Dakle ipak,barem po mom dosta je bolji 1.6.
Igrao sam, nije mi nesto..

+ Naprednija grafika
+ Nesto novo je uvijek zanimljivo

- Modeli
- Recoil control
- Zahtjeva jace racunalne komponente
- 1.6 je ipak popularniji kod velike vecine [Z*** ovoga sam ostao kod 1.6]
ArtX je napisao/la:
Oni koji ne znaju prelaze na source

jaka ma hocu da promjenim malo ako valja , svaki dan po 4h 1.6ice
Ma grafika je prejaka na CSS ostalo velika N U L A ...Taoci kad počnu kukati i vikati razbio bi monitor,onda "emka" je ogavna !
CS 1.6 je zakon i ne treba prelaziti na CSS
cs : source kao source, je zanimljiv jer svako oruzje moze ubiti covjeka , usp ubija sa razdaljine kao i kalas , rafalanjem na daljinu ne mozes puno postici , grafika je xtra , mape su super obradjene...cs : source brzo dosadi , ali izasao je pro mode , koji ide preko source-a , ali poboljsano da izgleda ko cs tako da predji na pro mode nemoj na source...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.