Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link U kanti

Covjek - Drvo

146 pregleda · 12 odgovora · otvorena 05.12.2007. u 20:09

Jedan ribar u Indoneziji dobio je do sada nepoznatu vrstu bolesti, tako da ima izrasline po celom telu koje liče na drvo.

Tridesetpetogodišnji Did zapanjio je medicinske stručnjake iz celog sveta, pošto je iz njegovih ruku i nogu počelo da izrasta korenje.

On je izjavio da je do tinejdžerskog doba normalno izgledao i da nije imao zdravstvenih problema, a da je sve počelo nakon naizgled bezazlene posekotine kolena.

Ostavila ga je supruga, otpušten je s posla, a jedina uteha su mu dvoje dece, koje odgaja u ekstremnom siromaštvu.

Da bi preživeo priključio se lokalnom "šou nakaza", tako da paradira pred publikom za novac, uz ostale ljude sa različitim deformitetima.

Po mišljenju lokalnih lekara, za njegovu bolest nema leka.

Pogledajte clip :
http://www.rian.ru/video/20071123/89286848.html

jest se sjebo pinokio hahaha
Citao prije neki dan u novinama...

Zao mi covjeka izgubio zenu, posao sve radi ovoga
hahah...jes lood..
jos gore pise tridesetpetogodisnji did zajebavam se
haha...
Ali uvjek ima za potpale...hhahah
Gljive ludare po njemu rastu ^^
OMG, jadan covjek sta ti skyx debilu pricas ba , a ako je montaza onda je vrhunski uradjeno
               mvp4mi0 je napisao/la:
OMG, jadan covjek sta ti skyx debilu pricas ba , a ako je montaza onda je vrhunski uradjeno

ajde debilu vozi,ne pitam te za misljenje,ja se sprdam,...vi tamo razmisljate o ljudim iz indonezije...a prvo nase ajde pogledajte..sta seres koji muski spolni organ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.