Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

WoW pitanje!!!

232 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.12.2007. u 12:27

da li mogu igrati s originalnim acountom,da instaliram piratske cdove s pijace i upisem eu realm naprimjer??

evo skromnih 5 bodova.....
naravno da mozes , nema veze kakva ti je instalacija vazno je da imas zadnje update instaliran i picis normalno i da ti je na realmlisti postavljeno sve kako treba .

to vidi tako sto u wow folderu otvoris pomocu notpada realmlist.wtf file i ako ti pise eu logon.worldofwarcraft.com ili tako nesto radi a ako je neki broj ili neka ljeva adresa samo promjeni da ti bude ovo ... ako ti ne bude radilo javi samo polsacu ti ja tacno kako se pise ovaj logon !
               babuka je napisao/la:
naravno da mozes , nema veze kakva ti je instalacija vazno je da imas zadnje update instaliran i picis normalno i da ti je na realmlisti postavljeno sve kako treba .

to vidi tako sto u wow folderu otvoris pomocu notpada realmlist.wtf file i ako ti pise eu logon.worldofwarcraft.com ili tako nesto radi a ako je neki broj ili neka ljeva adresa samo promjeni da ti bude ovo ... ako ti ne bude radilo javi samo polsacu ti ja tacno kako se pise ovaj logon !

a nemozes drugcije igrat orginal ako neistaliras piratske igre to je najbitnije u igri istalacija a orginal ti je na 1 dvd i njega kada istaliras mozes igrat orginal
xPozer je napisao/la:
moze...moj haver tako igrao

Boga mi kod mene nije moglo pa vi vidite !!!
nemoze jer ti dobijes na cd serijski borj za acc a na piratskom to nema i nemozes nabaviti da moze niko nebi kopova orginal ****ga nema varanja
               lichking je napisao/la:
nemoze jer ti dobijes na cd serijski borj za acc a na piratskom to nema i nemozes nabaviti da moze niko nebi kopova orginal ****ga nema varanja

Nemoze i ja sam probo al neide
               _Ned!M_ je napisao/la:
Nemoze i ja sam probo al neide

pa to je logicki da ne moze,svi bi to radili da moze ****ga moras org da kupis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.