Treba mi driver za zvucnu Realtek AC97 7.1
Meni je driver pravoo slab verzija 5.10.0.5900 to je koji mi je dosao uz maticnu ali u nekim stvarcicama pise mi da moram instalirati noviji...pa bi molio ko moze da mi da link za download istog...
I ako ko zna da rijesi problem toga kada odem na msn da razgovaram preko mikrofona pise mi
[quote]Your computer does not have a sound card, or a sound card is not selected.
Failed to connect to -Erasmo- using a Computer Call.[/quote]
ili kada odem na toolsaudio and video settings ono...pise mi.
We are unable to run Audio and Vide Setup.

Dakle, zna li iko u cemu je fazon pa mi voice ne moze a prije je mogao
i treba mi jos za kraj onaj program preko kojeg mogu obrisati i one fileove kojima je "acces denied" jer ih koristi druga aplikacija i ti folovi pa preko tog programa on blokira sve te operacije pa ja onda mogu obrisati taj file ili premjestiti ga...
znaci:
-Ovaj driver za Realtek AC'97 zvucnu
-kako srediti ovaj problem na MSN-u da mogu voice koristiti
-I ovaj program za nesmetano brisanje/premjestanje fileova.
hvala
Meni je driver pravoo slab verzija 5.10.0.5900 to je koji mi je dosao uz maticnu ali u nekim stvarcicama pise mi da moram instalirati noviji...pa bi molio ko moze da mi da link za download istog...
I ako ko zna da rijesi problem toga kada odem na msn da razgovaram preko mikrofona pise mi
[quote]Your computer does not have a sound card, or a sound card is not selected.
Failed to connect to -Erasmo- using a Computer Call.[/quote]
ili kada odem na toolsaudio and video settings ono...pise mi.
We are unable to run Audio and Vide Setup.

Dakle, zna li iko u cemu je fazon pa mi voice ne moze a prije je mogao

i treba mi jos za kraj onaj program preko kojeg mogu obrisati i one fileove kojima je "acces denied" jer ih koristi druga aplikacija i ti folovi pa preko tog programa on blokira sve te operacije pa ja onda mogu obrisati taj file ili premjestiti ga...
znaci:
-Ovaj driver za Realtek AC'97 zvucnu
-kako srediti ovaj problem na MSN-u da mogu voice koristiti
-I ovaj program za nesmetano brisanje/premjestanje fileova.
hvala