Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 21 bod

DVD drive POLUDIO!

226 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.11.2007. u 23:02

Joj, ogroman problem...

Trebam da instaliram igru, koja je na DVD, imam naravno DVDROM, odavno... radio uvijek

Ali evo sad stavim bilo koji DVD nece da radi, kao malo grči, a stavim bilo koji CD, normalno čita i radi...

Ne kontam, ako neko ima ideju kako ovo popraviti, bio bi zahvalan, nemam vise od ova 21 boda

Mozda se negdje nesto iskljucilo, pa nece da cita dvdove, any ideas??
Kod mene isto to....malo krci....ko da grebe nesto
nisam u dvd rom stavio cd-a ima 2..3 mjeseca..

mislim da se malo zaprljo laser...
I ja imao isti problem,meni nije htio da ocita ni jedan CD ,ali sam fino otvorio i puhao unutra.Mozda zvuci smjesno al ti kazem iskreno ..Pokusaj tako,ako nemoze onda neznam
Ako sporo kopira ili kad ubacis dvd i pustis pjesmu ako slucajno krci ili nesto slicno tome izbrisala ti se je sistemacka datoteka ubaci xp i idi na repair ili izvrsi update.

A postoji mogucnosti i da ti je prikraju
otvori dvd ocisti prasinu uzmi stapic za uho stavi na to malo alkohola ili acetona i ocisti laser i trebalo bi da bude ok
rimAmir je napisao/la:
Ako sporo kopira ili kad ubacis dvd i pustis pjesmu ako slucajno krci ili nesto slicno tome izbrisala ti se je sistemacka datoteka ubaci xp i idi na repair ili izvrsi update.

A postoji mogucnosti i da ti je prikraju

kakve bolan to veze ima sa krcenjem....
krcenje je do procesora i kucista....tj prilikom pokretanja cd-a krci
ako sam dobro shvatio to ti je COMBO uredzaj isto kao kod mene slucaj bio nije mu bilo pomoci morao ga mjenjati,nazalost
To je po mom misljenju slucaj za KJKP RAD
Novi DVD-R ti nije skuplji od 45 KM a da si rahat.
Na ga popravljas neisplati se, jedino ako sam sta radis.
Ja sam kupio sebi ASUS DVD-R i evo rahat 2 godine.
Poz..!
vjeruj mi laser ti je gecrk,i to ti je to,nikakvo čišćenje ti nemože pomoći,meni je isto tako bilo,i samo sam bezveze potrošio pare na cd čistač.
brijem da je tvoj dual layer dvd combo,pa ako je tako,mislim da imaš 2 lasera unutra,za cd je jedan a za dvd drugi,i jednostavno ti je jedan riknuo.
ako itko ima čistač,dađe posudi da ne bacaš lovu u vjetar,jer kažem,sumnjam da će pomoći,ali eto sreća je što barem te stvari nisu više skupe kao nekad.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.