e ovako,wow je mnogo koplikovana igra i ima dosta stvari na koje trebas da pazis,naprimer armori ili weapon,cilj ti je da imas sto jace i sto bolje weapon i armori.Ako ti je naziv oruzija bijele boje ono je naslabije pa ide onda zeleno,plavo i ljubicasto.Ljubicasto ti je najace.Trebas da pazis na Strength,Agillity,Stamina,Intellect,Spirit,Armor,ali svaka vrsta heroja uzima po nekoliko ovih stvari ne sve,npr. pally-paladin treba da ima najvise Stamine,Intellect i Armor.Strenght ti povecava snagu,Agillity za brzinu,Stamina Energija za 1 stamine dobijes 10hp,Intellect ti daje manu za 1 intellect dobijes 10mane,Spirit ti daje da se brze obnavljas to jeste brze ti se vraca energija i Armor ti povecava izdrzljivost.Mozes da budes horda ili alijansa svaka od ova 2 klana imaju vise vrsta heroja-paladin,warrion,mage,rouge,preiest,hunter,druid,worlock,schaman.Mozes da uzmes 2 profesije,one ti pomazu da zaradjujes gold koji ti je veoma vazan i sa tim profesijama isto nabijas lvl sto veci lvl to mozes da pravis boje stvari.Imas vise profesija mining,enchenting,taoliring,blecksmithing,herbalizam,enginer.Sve su proefesije dobre samo ti trebas da izaberes koju ces Za lvl najvaznije ti je da radis quest,ako ne znas kako da uradis imas na stranici thottbot i da mozes da vidis sta treba da uradis.
Od 40 lvl pa do 58 najteze je nabiti lvl.Imas dungeon tu dobijas dosta dobrih stvri.Imas AH-aukcija,na njoj mozes da kupujes stvar ili da prodajes tu isto mozes da zaradjujes pare.Evo to bi to bilo ukratko ako trebas nesto jos evo msn inace ja igram na orginalu [email uklonjen] nadam se da sam pomogao
Za taj server nisam cuo,i ne znam nista za pirateriju sto se tice wow-a