Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Drajveri za zvucnu ...

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.11.2007. u 15:02

Treba mi rodjaku drajveri za zvucnu kartu ad 1980 soundmax...
nkvader.altervista.org/soundAD1980-Assus.zip

JA mislim da je to to
Ma obicno imas driverer na cd-u od maticne ploce ako ne probacu ti ooglat sad pa ti javim
babuka je napisao/la:
Ma obicno imas driverer na cd-u od maticne ploce ako ne probacu ti ooglat sad pa ti javim

Nema cd od maticne
Ajd plz probaj naci ..
Evo sta je konkretan problem...

Hello.I downloaded the drivers from Assus site.The latest, and when setup goes on, it stops and tell me that drivers are not found.So, I searched over internet for all versions of SoundMax Integrated Audio Drivers.I tested over 5 versions of drivers, when I found one that's work.
This problem has apeared after a fresh windows xp pro sp2 install.I have the drivers in my Gmail email acount.Feel free to ask for it, if not, search over internet more than 2 h like me.
I hope that's helps.Have a nice...audition.

---------Edit:--------

Hello.Maybe you found it already, sorry , i've sell that MB, but now i found another one and the drivers are here.This drivers,works fine on XP Pro SP2 Version 2002. I uploaded in one of my acounts at altervista - Copy paste the adress in explorer, don't click.

pokusao sam ovaj link..ali ne radi.. sta sad...
Kalm4n je napisao/la:
Evo sta je konkretan problem...
:\'(

Hello.I downloaded the drivers from Assus site.The latest, and when setup goes on, it stops and tell me that drivers are not found.So, I searched over internet for all versions of SoundMax Integrated Audio Drivers.I tested over 5 versions of drivers, when I found one that's work.
This problem has apeared after a fresh windows xp pro sp2 install.I have the drivers in my Gmail email acount.Feel free to ask for it, if not, search over internet more than 2 h like me.
I hope that's helps.Have a nice...audition.

---------Edit:--------

Hello.Maybe you found it already, sorry , i've sell that MB, but now i found another one and the drivers are here.This drivers,works fine on XP Pro SP2 Version 2002. I uploaded in one of my acounts at altervista - Copy paste the adress in explorer, don't click.

pokusao sam ovaj link..ali ne radi.. :\'( sta sad...

Et ko pomogne 5 + 5 bodova
Izvini prijatelju sto ti floodam temu ali necu bezveze da otvaram novu a slicna stvar

Treba mi driver za zvucnu Realtek AC97 7.1

meni je driver pravoo slab verzija 5.10.0.5900 to je koji mi je dosao uz maticnu ali u nekim stvarcicama pise mi da moram instalirati noviji...pa bi molio ko moze da mi da link za download istog...

I ako ko zna da rijesi problem toga kada odem na msn da razgovaram preko mikrofona pise mi

[quote]Your computer does not have a sound card, or a sound card is not selected.

Failed to connect to -Erasmo- using a Computer Call.[/quote]

ili kada odem na tools>audio and video settings ono...pise mi.

We are unable to run Audio and Vide Setup.

hvala i molio bih nagradu od strane admina ko mi ovo pomogne i svaka mu dala

Zadnji edit: 30.11.07 u 09:13:50

http://www.commentcamarche.net/forum/affich-1586530-recherche-drivers-sound

pogledaj ovdje odgovara li mu ista
salchin je napisao/la:
Izvini prijatelju sto ti floodam temu ali necu bezveze da otvaram novu a slicna stvar

Treba mi driver za zvucnu Realtek AC97 7.1

meni je driver pravoo slab verzija 5.10.0.5900 to je koji mi je dosao uz maticnu ali u nekim stvarcicama pise mi da moram instalirati noviji...pa bi molio ko moze da mi da link za download istog...

I ako ko zna da rijesi problem toga kada odem na msn da razgovaram preko mikrofona pise mi

[quote]Your computer does not have a sound card, or a sound card is not selected.

Failed to connect to -Erasmo- using a Computer Call.[/quote]

ili kada odem na tools>audio and video settings ono...pise mi.

We are unable to run Audio and Vide Setup.

hvala i molio bih nagradu od strane admina ko mi ovo pomogne i svaka mu dala

- ukljucujuci tebe salkane i ostale download ovo

- http://www.softwarepatch.com/utilities/ac97.html

- nista ne pitaj nista ne trazi vise
- samo download i instal
- automatski ti je sound OK !

Struja-.- je napisao/la:
- ukljucujuci tebe salkane i ostale download ovo

- http://www.softwarepatch.com/utilities/ac97.html

- nista ne pitaj nista ne trazi vise
- samo download i instal
- automatski ti je sound OK !

Sad samo cekam da on javi da je sve ok ...
I tebi bodovi
Ma meni nista nije uredu izgleda, morat cu sa novom temom ovo rijesavati, nego ti mu samo daj te bodove, a meni samo B0g moze pomoci, odoh ja na otvaranje nove teme i imam milion problema nekakvih
svejedno hvala sanjo skinuo sma ali nije vrijedilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.