Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DB

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.11.2007. u 22:13

kad sam procitao storm_rider-ovu temu odlucio sam do kraja pogledat DB . trebaju mi sve epizode od one kad Vegeta dodje na Namek. Ako neko ima sve pm mi msn.
moguli linkovi biti ovdje jer i ja imam zelju da pogledam i ja sam dotle gledo kad vegeta dolazi na nemek na obn-u 2 puta, nikad da uzmu ostak serija

Zadnji edit: 29.11.07 u 16:15:07

Eo da i ja iskoristim ovu temu
PM i mene
`sm0k! je napisao/la:
moguli linkovi biti ovdje jer i ja imam zelju da pogledam i ja sam dotle gledo kad vegeta dolazi na nemek na obn-u 2 puta, nikad da uzmu ostak serija

OBN ce platiti idemo ih dici u zrak...

BTW:
Stidim se svojih godina
ej imam ti ja sve epizode, filmove i dbz i gt i obicni. Ali samo ih mozes gledat u rmvb formatu(real time player) na pc naravno. 20 km
f0rSs4k3n je napisao/la:
ej imam ti ja sve epizode, filmove i dbz i gt i obicni. Ali samo ih mozes gledat u rmvb formatu(real time player) na pc naravno. 20 km

produzi dalje mislio sam da si dobre dushe pa da mi posljes
`sm0k! je napisao/la:

kad dobijes salji i meni...posto smo svi dosli do tog djela....znam otprilike sta se desilo jaran mi reko on gledo na rtlu davno...al nije to to
to je sami pocetak dbz,znas li ti koliko imas jos epizoda?
torrent maajka
Gunfort_ je napisao/la:
to je sami pocetak dbz,znas li ti koliko imas jos epizoda?

znam koliko ima epizoda nego kazem da sam do te epizode dosao jer OBN nema para. i meni je pajdo ispricao sta se desilo ali kao sto xPozer kaze nije to to
ovaj ti je najbolji sve db,dbz i dbgt epizode

http://www.satancity.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2459

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.