Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

.sys file missing [200pts]

0 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.11.2007. u 22:33

Eh , nakanio se ja "pocistit" kompjuter. I iznutra (programcica, gluposti) i izvama (prasina, etc.). Nisam spreman da formatiram, nije vazno zasto, pa reko da ga upgrade (nesto kao reinstall). I ubacim ja CD, tamo, vamo, kaze da mu fali ayx3g8tk.sys file. Ja reko da nije do CD'a, ali nije, mijenjao sam CD 10 puta, uzmem od jarana, komsije, Boga, oca... Isto mi se sve javlja.

Da li mi neko moze pomoci ? ^^

Znam koliko volite bodove, evo vam 200 pa ko mi pomogne, dobit ce jos 200. Majke mi. 100%

cheers
To znaci da ga ipak moras formatirati, od tog kako ti kazes "upgrade-a" neces dobiti apsolutno nista...
neam pojma taj fajl nikad nisam vidio da postoji

si ti to dobro napisao da nije stamparska greska ?
Prvo nisam mogao naci ni jedan fajl sa tim imenom,a moguce da si progresio mozda ?
a evo ti ovdje svi sys i ddl fajlovi koji ima windows i potrazi malo koji ti treba.

E pa joj ubaci CD iz windowsa uradi UPGRADE ili UPdate vec kako se pise smao nemoj stavit " new installationi " Rijesen problem

Zadnji edit: 27.11.07 u 16:46:06

xE0N je napisao/la:
Prvo nisam mogao naci ni jedan fajl sa tim imenom,a moguce da si progresio mozda ?
a evo ti ovdje svi sys i ddl fajlovi koji ima windows i potrazi malo koji ti treba.

da, nema tog file-a, ja sam naso sve .sys fileove al tog nema

http://www.softwaretipsandtricks.com/sys/
prvo prodji genuine
preko microsoftove stranice
ako prodjes onda ga updatetuj

ako nije ni to onda

pokusaj naci CD od Upgrade-a isti kao i sto ti je od OS-a...ako nisu isti CD-eovi,moze biti da na jednom otm na sp2 a na drugom nije ^_^

ne trebaju bodovi,samo zelim pomoci ako uspije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.