Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moje misljenje !

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.11.2007. u 01:21

Ovako... Posto imam neko tako reci iskustvo sa stranicama i serverima za to.. mislim da bi administratori trebali pocet brisati stare teme jer one samo "pingaju" serv... i onda nama korisnicima ponekad otvara sporije stranicu.. sto nije bas zdravo... i onda se nazivciramo i odemo sa stranice... probajte ljudi pa cete vidjet
I ostace samo na tvom misljenju! Sad ce ti ovo ispod reci ko si ti da donosis odluke i tako to Stranica jest preopterecena ali ..
I opcija trazi DEAD ?

i tako teme se ponavljaju i ponavljaju ?

nea laga na gamersima, ne brini

ponekad uleti koji cheater, ban dobije i tako to
A sta onda s trazilicom(pretragom)?
Onda opet milion tema oko toga kako podici dedicated server itd.
Ja mislim da ti samo SERES!
... jer one samo "pingaju" serv, o cem`zboris
... i onda se nazivciramo i odemo sa stranice, koga boli *****
Sto da brise pa bas zato i jesu stre teme da ako nekoh zanima nesto da moze na opciju trazi to naci razumijes jer vidi kada bi izbrisali te stare onda bi bezvezno postavljali stalno nove teme i to iste a kome se da 10000000 puta odgovoriti na istu temu i onako postavljaju iste teme nekazem i ja sam postvljao neke iste teme ja priznjaem da sam isto stavio kako buny hops uraditi a te teme ima ih 1000000 komada et to je moje misljenje

GL
TX-DEMO je napisao/la:
Sto da brise pa bas zato i jesu stre teme da ako nekoh zanima nesto da moze na opciju trazi to naci razumijes jer vidi kada bi izbrisali te stare onda bi bezvezno postavljali stalno nove teme i to iste a kome se da 10000000 puta odgovoriti na istu temu i onako postavljaju iste teme nekazem i ja sam postvljao neke iste teme ja priznjaem da sam isto stavio kako buny hops uraditi a te teme ima ih 1000000 komada et to je moje misljenje

GL

to jeste al stopa server treba 2 min da udje il je do konekcije ili do g.ba
He halfe nemoj se ljutiti al stvarno je ekstra glupa tema nekazem i ja sam glupe teme postavljo jer vidi da ti nesto kazem pogledaj nemozete vi ocekivati da je se perfektno nista na ovom svijetu nije perfektno kontas
meni g.ba u roku sec otvori ... dakle do tebe je ...
i meni se otvara normalno, misljenje ti je smijesno :S

Post dobio aplauz od Daes

samo da mi je znati zasto napadate momka ...

cinjenica je da sto je veca bazda podataka ... njena brzina je manja ... tako da njegov prijedlog nije toliko neosnovan ...

ali g.ba baza je mozda od oka 150 Mb sql-a gore dole 20 Mb... tako da to nije neka velicina ... ( da vam malo skiciram ... zamislite 150 Mb word fajla ... dakle sami tekst ) ....

naravno ima i argumenata protiv njegovog prijedloga ... prvo ... da se teme ne bi ponavljale ... forum nije forum ako nema sadrzaja ... itd itd ...

sve u svemu nepotrebno napadate momka
po meni nije toliko losa ideja.I ako imaju opcija trazi,mnogi umjesto nje radije uzaberu da otvore novu temu,tj.skoro niko je ne koristi,pa barem nek se brisu!!
Ali ipak forum bi trebao imati sto vise sadrzaja,tako da....
ja mislim da to nije u redu....ti si maloo...gdje cu poslije trazit neki problem..npr ak ga je neko post prije godinu i tako to
da se sporo otvara, ponekad priznajem treba tri sekunde ( to kad je baš sporo )

da se brišu teme.. nipošto !!! stare teme su tu i jednim dijelom da bi nove generacije gamera vidjele kako se to prije sve odvijalo, te da stara raja ostane barem na tim temama kad su već 90% se ispalili odavde ( znam da je nevjerovatno glupo skomponovana rečenica, mrsko mi opet pisati nesh što sam već napis'o ).

LoKi vam je sve fino objasnio. I bolje nego fino. To što se stranica povremeno sporo otvara je i z*** hosta na kojem je 3dk.org ( vjerovatno najveća 3ds komuna - by pile ).
jesil ti normalan nas li ti kolko bi npr dini terbalo da obrise teme koje su starije od mjesec samo skontaj....

umro bi za racunarom
ne otvara sporo z*** admina, niti z*** tema..
vec ti sporo otvara zato sto ti nevalja komp.
slba ti konekcija..
mislite da su svi odavde koji idu na g.ba i da svi imaju adsl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.