Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OpenGL problem

0 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 15:53

Ovako digo sam sistem imao sam sp2 sad imam sp3 i instalirao sam zvucnu i graficku karticu *prvo sam instalirao sa CD/a a onda sam sa neke stranice betu pa onda sa oficialne stranice skinuo* i juce mi se desilo da mogu igrat na openGL a inace kad ulazim
prikaze mi se ovo

http://www.cjb.net/images.html?9f9d8.jpg

ko mi pomogne pravo znaci da mi kaze sta mi sve treba dobice bodova

ako josh kakvih treba informacija trazite!!

HVALA UNAPRIJED Spameri KILLL
Prvo izbrisi stare drivere, pa onda instaliraj nove, i radice.
install najnoviji driver tako sam ja i moze mi
zaboravio sam reci graficka mi je GeForce FX 5500
128 MB pa eto samo provjereni linkovi

a da mozda trebam i maticnu inst

Motherboard Name ASRock K7S8X v3
ALfaROmeo je napisao/la:
zaboravio sam reci graficka mi je GeForce FX 5500
128 MB pa eto samo provjereni linkovi

a da mozda trebam i maticnu inst

Motherboard Name ASRock K7S8X v3

Ne moras instalirati drivere za maticnu, a za driver:
www.nvidia.com
napisao sam da sam skidao sa oficialne stranice i opet sve isto direktan link bi mi trebao najnoviji koji mi odgovara i et
ALfaROmeo je napisao/la:
napisao sam da sam skidao sa oficialne stranice i opet sve isto direktan link bi mi trebao najnoviji koji mi odgovara i et

Pa zar ima bolji nego onaj sa oficijelne stranice?
Lijepo ti rekoh, izbrisi skroz stare drivere i instaliraj te sto si skinuo.
mcill je napisao/la:
Pa zar ima bolji nego onaj sa oficijelne stranice?
Lijepo ti rekoh, izbrisi skroz stare drivere i instaliraj te sto si skinuo.

care nemogu se snaci an oficijalno izbaci mi ih po 1000 nemogu se snaci majke mi skido sam nesh valjda nije to to
Pa eto,kada covijek oce da se glupira,ako ti je sve islo kako treba na sp2..I mogao si sve ne kontam zasto si instalirao sp3... .Reinstaliraj DRIVERE od maticne ploce,graficke i zvucne i onda pokusaj ...
beavis je napisao/la:
Ovo ti je driver za sve FX serije:

http://www.nvidia.com/object/winxp_163.75.html

imam te nepomazu
i imam josh jedan problem juce mi je moglo nekako da se igra na OpenGL sve uredu nish nisam dirao izgasio komp danas dosao upalio ukljucio kanter i opet nemoze samo software neznam vishe sta da radim pomagajte
new driver reinstall patch.Instal again i samo cemo ti biti OpenGL.GLi
mcill je napisao/la:
Prvo izbrisi stare drivere, pa onda instaliraj nove, i radice.

meni se isto zna to pojaviti da krene u software mode i odes na optios video i stavis na gl opet....
ALfaROmeo je napisao/la:
i imam josh jedan problem juce mi je moglo nekako da se igra na OpenGL sve uredu nish nisam dirao izgasio komp danas dosao upalio ukljucio kanter i opet nemoze samo software neznam vishe sta da radim pomagajte

Znas sta, taj SP3 je neoficijelni service pack, i u readme fajlu (koji naravno nisi procitao) lijepo pise da ga trebas koristiti na vlastitu odgovornost, i da si sam kriv za eventualne probleme, zato lijepo instaliraj obicni SP2, te drivere sto je momak dao link 3-4 posta iznad, i sve ce savrseno raditi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.