Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

Error pri instalaciji par igara...

216 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.11.2007. u 20:06

Eh, kao sto i sam naslov kazhe imam problem sa instalacijom par igara, tachnije CoD4 i Hellgate:London, u partovima su pa se moraju presnimit, raspakovat i onda muntat znam to ali kad hochu da ih raspakujem pokazhe mi u winraru ovaj error, pa ko bude znao sta treba uradit dobija bodove.

Downloduj www.7zip.org

Ako NeMogne Skini ponovo Part1.rar

Zadnji edit: 21.11.07 u 14:13:04

toXic. je napisao/la:
Pa pise ti .. File je ostecen

jah... prebatcheno sa frishko sprzhenog DVD-a koji kod drgugih radi a kod mene ne, takodjer imam frishak HDD tako da do toga dvoga nije
To se desava kada je fajl ostecen, pa ako si od nekoga sprzio opet przi. A ako si skido sa neta moras ponovo skidat.
Do citaca je.

Onda ti je PC u defektu. Ni WoW ti nesto nije mogao, pa sad nijedan citac ne radi.

Zadnji edit: 21.11.07 u 14:29:31

eXtibO4mi0 je napisao/la:
Do citaca je.

donosio drugi od jarana kod kojeg radi... neuspeshno
radi meni chitach inache, a radi wowa sam i uzo novi hdd i opet neche

Zadnji edit: 21.11.07 u 14:35:46

a jesl ti taj od jarana mogo njemu?

ak jest formatiraj komp najbolje rjesenje
indEX je napisao/la:
a jesl ti taj od jarana mogo njemu?

ak jest formatiraj komp najbolje rjesenje

formatiro je lik 1000 puta..nesto mu je sjebano u centarlnoj jedinici ocigledno , n4m3 odnesi kod suke ak zna , ak ne zna kad budes dolazio vamo odnjecemo u logosoft , valjda ce znat...ak nista novi racunar kupi i cao
nFk`crYbabY je napisao/la:
formatiro je lik 1000 puta..nesto mu je sjebano u centarlnoj jedinici ocigledno , n4m3 odnesi kod suke ak zna , ak ne zna kad budes dolazio vamo odnjecemo u logosoft , valjda ce znat...ak nista novi racunar kupi i cao

ma jashta chu, da nebi josh para davo samo da bi igro mogo instalirat, dosta mi je vishe toga, htio da vidim mozhel se sta uradit da se ne plati, al kad nemozhe nemozhe ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.